Wolverhamptons Kevin Doyle (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Wolverhamptons Kevin Doyle (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Solbakken: – Vi er blitt et mye bedre fotballag

Kevin Doyle så ut til å bli den store helten for nordmannens lag før tidligere Wolves-junior Mark Davies utliknet på tampen.

Wolves - Bolton 2-2

Molineux Ground/Oslo (TV 2 Sporten): Wolves ligger på femteplass i Championship med kun fem poeng opp til topplagene Leicester og Cardiff etter tirsdagens 2-2-kamp mot Bolton.

Manager Ståle Solbakken merker stor fremgang etter å ha fått noen måneder på å forme sitt eget mannskap.

– Vi er blitt et mye bedre fotballag, men nå tror jeg vi møtte det beste laget i denne divisjonen selv om ikke tabellen viser det. De har en tropp kanskje ingen her har maken til, sier Solbakken til TV 2 Sporten etter kampen.

Doyle-dobbel
Det Arsenal-innleide spisstalentet Benik Afobe sendte Bolton i ledelsen på Molineux tirsdag, men to fulltreffere fra Kevin Doyle sørget for ledelse til Solbakkens menn.

Artikkelen fortsetter under bildet!

doyle
doyle

Først scoret Doyle fra kloss hold etter at Bakary Sako hadde vært nest sist på ballen da det var spilt 27 minutter. Bare tre minutter senere var Doyle frampå igjen. Denne gangen skjøt Sako etter direkte frispark som Bolton-keeper Adam Bogdan måtte gi retur på. Der var Doyle på rett plass og satte returen i mål.

Wolverhampton holdt også unna nesten hele veien, men i det 90. minutt gikk det galt.

Sigurdarson-sjanse
– Det var vel fortjent kampen sett under ett, men vi var det klart beste laget før pause, scoret to fine mål og spilte bra fotball. I andre omgang mistet vi ballen for mye på vei fremover, det så ut til at spillerne ble slitne og vi gjorde noen dumme feil som førte til at vi spilte med ryggen mot veggen det siste kvarteret, sier Solbakken.

Tidligere LSK-spiller Björn Bergmann Sigurdarson fikk sjansen til å øke til 3-1 på tampen, men i stedet var det tidligere Wolves-spiller Mark Davies som sørget for at det ble kun ett poeng på Molineux-gjengen.

– I andre omgang ble det for mye tut og kjør, mener Solbakken.