Mario Mandzukic har fått en fin start i Bayern München. Mot Lille i kveld vil det by seg flere muligheter for den kroatiske landslagsspissen. (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)
Mario Mandzukic har fått en fin start i Bayern München. Mot Lille i kveld vil det by seg flere muligheter for den kroatiske landslagsspissen. (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Champions League-dobbel tirsdagens oddskupong

To av gigantene er avhengige av full pott

Det er jackpot og 100 000 kroner ekstra Oddsbomben 3 i dag. Totalt er det er nær 300 000 kroner ekstra i premiepotten. Kampene som inngår i dette spillet er:

Kamp A: Manchester United - Sporting Braga

Kamp B: Shakhtar Donetsk - Chelsea

Kamp C: Barcelona - Celtic

(Blir omsetningen på 250 000 vil det være rundt 450 000 kroner i premiepotten.)

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

26. Lille - Bayern München H: 5,50 U: 3,60 B: 1,45

31. FC Norsjælland - Juventus (1-0) H: 2,90 U: 3,45 B: 1,85

Totalodds: 2,68

Innleveringsfrist: 20:45

Få gratis kortleser her!

26. Lille - Bayern München H: 5,50 U: 3,60 B: 1,45

Champions League. Gr. F. De franske lagene har 1-1-4 til sammen i CL, Lille 0-0-2. Vertene har tapt 1-3 hjemme for BATE og 0-2 borte for Valencia før de skal ut i to oppgjør mot gruppefavorittene. I den hjemlige seriestarten har de bare 2-5-2. I helgen var de noen heldige som klarte 1-1 i Bordeaux. Mathieu Debuchy (f) er suspendert, Idrissa Gueye (mb) og Rio Mavuba (mb) skadet. Bayern München har 8-0-0 med +24 i målforskjell hjemme i Tyskland etter helgens 5-0-seier i Düsseldorf. I denne turneringen vant de 2-1 hjemme over Valencia før det overraskende 1-3-tapet borte for BATE Borisov. Mario Gomez (a) er fremdeles skadet, men savnet av ham er ikke så stort. Arjen Robben (mb/a) er heller ikke tilbake. B. Begge lag må gå for alle poengene. Lille ble sist i sin gruppe forrige sesong, og de er uten tvil svakere nå. Bayern München skal normalt ta alle poengene.

31. FC Norsjælland - Juventus (1-0) H: 2,90 U: 3,45 B: 1,85

Om kampen: Champions League. Gr. E. Spilles i Parken. Nordsjælland er som ventet uten poeng etter 0-2-tap borte for Shakhtar Donetsk og 0-4 her på lånt bane for Chelsea. I den danske serien er de på tredjeplass etter fredagens 3-0-seier hjemme over Silkeborg. Trener Kasper Hjulmand har få skadeproblemer. Juventus har spilt 2-2 borte mot Chelsea og 1-1 hjemme mot Shakhtar Donetsk. Dermed er det bare seks poeng som gjelder i de to kampene som nå venter mot FCN. Hjemme i Italia skaffet gjestene seg tre poengs ledelse med 2-0-seieren hjemme over Napoli lørdag. Gianluigi Buffon (k) og Mirko Vucinic (a) er trolig tilbake i startoppstillingen her, men Stephan Lichtsteiner (f) og Kawadwo Asamoah (mb) er ikke blant de 22 som er aktuelle for kampen. Oddsen er høyere på B nå enn det den var da Chelsea var her, og det er lite som tyder på at Nordsjælland skal kunne ta poeng.

Om spillet: Nordsjælland er gitt 1-0-ledelse fra start. De har tapt begge sine kamper med mer enn ett mål. Sist ble det 0-4 her på lånt bane for Chelsea, i én kamp som var jevnere enn resultatet forteller. Juventus har tapt fire poeng, og det er bare seier som er godt nok her og hjemme mot samme lag om to uker. 1,85 på at gjestene tar en klar seier spilles.