Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com

Siv Emilie Løvvold rir tirsdagens lunsjbanker

6 GAMES WE PLAY (64%) har travet bra i to monteløp. Avsluttet godt etter meget forsiktig start og galopp I debuten i Drammen 16/7, og spurtet fint på Bjerke 20/9 – også da etter svært rolig innledning. Mellomdistanse er en fordel kontra flere av konkurrentene. Dyktige Siv Emilie Løvvold kan fort kapre en ny montéseier i V5a3 med den kanskje litt for store favoritten.

V5a1: Et åpent løp med favoritter som ikke er til å stole på. 5 FJELD BLESEN (4%) travet greit innvendig etter lang pause på Biri sist, og virket ikke tom ved målpassering. Hesten fungerte bedre enn på lenge, og har kapasitet til å kunne overraske i dette laget. Er bra fra start og står interessant til. Sisterangerte 9 LØRJE ELDEN (2%) satt fast nest sist, og hadde en helt umulig oppgave sist. Er klart forbedret og kuskeforsterkes kraftig. Usikre 1 VIGØR (6%) var positiv i forbindelse med utslagningsløpet, og møter noe enklere motstand nå.

V5a4: 8 LOLLY LØVA (9%) viste stor fremgang i Oaks-kval’en nest sist, der hun galopperte i premiekampen rett bak mange gode hester, og mistet en tid på 31-tallet. Står dårlig til her, men blir seiersfarlig om hun kommer greit inn i løpet. 11 VIRAK fikk en meget dårlig start sist, og galopperte dessuten i en trang situasjon mot siste sving. Kom brukbart tilbake og viste at han er på gang. Auto en fordel, men amatørkusk fra denne utgangsposisjonen trekker klart ned. Får en sjanse på 4%.

V5a5: En håndfull gode hester i grunnlaget på farten her. 2 PERFECT LINE (12%) satt fast for lenge sist, og fikk en tung tur gangen før. Klarte nesten å svare opp teten sist han stod i et fint spor bak bilen, og har form til å kunne stå inn om han lykkes bedre denne gang. Løpet er jo heller ikke over om han skulle bli overflydd, selv om det blir vanskeligere.