pelle
pelle

Pelle melder seg for politiet med ny informasjon

Sjekk hva som på skjer «Hotel Cæsar» denne uken.

Det er klart for en ny uke med «Hotel Cæsar», og nå får du en smakebit på hva du har i vente.

Pelle melder seg

Pelle er redd for at Bea er skyldig i Jans kollaps, og vil tilbringe så mye tid som mulig med henne før hun må i fengsel. Politiet er interessert i Bea sin kriminelle bakgrunn og får også vite at Jan er Runa sin donor. Overraskende melder Pelle seg til avhør med ny informasjon.

Sjekk alle episodeguidene her!

Dramatisk på sykehuset

Pelle svetter og får problemer med forklaringen i avhør. Etterpå oppsøker Pelle Arnfinn for å be om permisjon, fordi han regner med at han må i fengsel. Arnfinn innkaller til ekstraordinær generalforsamling og Eva må avbryte ferien for å være med på møtet. I tillegg skal møtet være utendørs, i minus 12 grader. Og det er ikke småtteri Arnfinn har på agendaen.

På sykehuset hos Runa er situasjonen dramatisk. Storm kommer for sent til visitten, og oppdager at fire leger er inne hos henne på isolatet. Storm er sikker på at noe alvorlig har skjedd.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Travelt med bryllup

Pelle har det travelt med å få giftermålet i boks. Han ordner med blomster og kjole, og frir på et av hotellrommene. Samtidig som vielsen pågår i Rådhuset, får Jan pusteproblemer på sykehuset og må ha livreddende behandling.

Konsernledelsen er bekymret for Arnfinn sine planer om salg av hotellets aksjer, men sliter med å finne en løsning som kan sikre at konsernet blir i familien.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her.