LØS KANON: Lindsay Lohans frynsete rykte har ikke blitt bedre den senere tiden.
LØS KANON: Lindsay Lohans frynsete rykte har ikke blitt bedre den senere tiden.

– Hun tar piller for å holde seg våken og for å sovne

Lindsay Lohans nærmeste er svært bekymret og vil ha henne på avrusning.

Lindsay Lohans far Michael Lohan er ikke alene om å frykte for datterens liv. Fredag iscenesatt han en nødssituasjon for å hjelpe skuespilleren.

Ifølge TMZ er det ikke bare familien som er bekymret, også hele teamet hennes, inkludert advokatene og manageren, støtter faren 100 prosent.

Les også: Lindsay Lohan utsatt for mishandling på fest

– Slutt på galskapen

Det er e-poster mellom faren, manageren Evan Hainey, en av advokatene og forsvarsadvokaten Shawn Holley, som avslører bekymringene. E-postene ble sendt mellom 23. september og 18. oktober, dagen før Michaels intervensjon.

Michael mailet Evan og Shawn den 23. september og hevdet at hadde blitt informert av flere personer at Lindsay drikker mellom en og en og en halv flaske vodka om dagen.

– Jeg har sett de tomme flaskene og kokain på rommet hennes på Chateau, skriver faren til resten av teamet.

– Hun tar piller for å holde seg våken og for å sovne! Vi må få slutt på denne galskapen, fortsetter faren å skrive.

Les også: Lindsay Lohan i husarrest

En brå slutt

Og det er ikke bare faren som har hørt de ryktene.

– Jeg hører de samme tingene. Lindsay vil fly til L.A den 15. oktober og vi bør planlegge en intervensjon den uken, svarer manageren.

Teamet bestemte at faren skulle møte opp først, og at resten av dem skulle komme senere, men planen tok en brå slutt da Lindsay ringte politiet og fikk faren fjernet fra hjemme sitt.

Michael og Lindsay har lenge hatt et svært anstrengt forhold og Lindsay har flere ganger blitt rasende og beskyldt Michael for å gjøre dette for oppmerksomhet.

Sangeren har også flere ganger fått oppmerksomhet for hennes utagerende oppførsel. Flere ganger har hun havnet i klammeri med loven.