ASSISTERTE TIL SEIER: Ronaldinho viste pasningsferdigheter i 3 2 seieren mot Fluminense.
ASSISTERTE TIL SEIER: Ronaldinho viste pasningsferdigheter i 3 2 seieren mot Fluminense.

Se Ronaldinhos silkepasning som sørget for seier

Midtbanespilleren var sterkt delaktig i Atlético-MGs 3-2-seier over serieleder Fluminense.

Atlético-MG-Fluminense 3-2

Det var duket for toppkamp i den brasilianske serien da tabelltoer Atlético-MG tok i mot serieleder Fluminense på Estádio Governador Magalhães Pinto søndag kveld i det som ble 90 meget underholdende minutter.

Ronaldinho og Jô i storslag
Gjestene gikk i føringen ti minutter etter hvilen da Wellington Nem dyttet inn kampens første mål, men så presenterte to kjenninger i europeisk fotballsammenheng seg.

Ronaldinho har levert varene i Atlético Mineiro etter overgangen fra Flamengo tidligere i sommer, og søndag viste 32-åringen nok en gang hvorfor han har blitt regnet som en av tidenes beste fotballspillere.

Les også: Her gjør Ronaldinho som Cleverley – og tar til tårene
Les også: Se Ronaldinho vise gamle kunster

Med drøyt 20 minutter igjen av kampen førte Ronaldinho ballen mot målet til Fluminense, før han viste et strålende overblikk da han sentret videre til en umarkert Jô. Den tidligere Manchester City-spilleren takket og bukket før han hamret ballen i motsatt kryss med venstrefoten. Lagene var dermed like langt - men dette var berre en forsmak på det som lå i vente.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Dramatikk i sluttminuttene
For åtte minutter før full tid regisserte Ronaldinho nok en gang et angrep for vertene. Den tidligere Barcelona-, PSG- og Milan-spilleren sendte Bernhard fri på venstrekanten, og 20-åringen responderte med å servere vakkert til en luskende Jô inne i feltet. Den høyreiste spissen sviktet ikke da han stanget inn 2-1 til Atlético MG.

Les også: Kan det virkelig være? Har Ronaldinho skjerpet seg?

Men Fluminense ville ikke gi seg uten kamp helt til døren. Med bare fem minutter igjen på klokken dukket toppscoreren i den brasilianske serien opp. Fred hadde lurt seg mellom vertenes forsvarere og tuppet inn utligningen.

Det så ut til å gå mot uavgjort, men to minutter på overtid bestemte Ronaldinho seg for å vise frem pasningsfoten. Innlegget var perfekt vektet og på bakerste stolpe kom Leonardo Silva som en høytflyvende rakett. Headingen fra midtstopperen var utagbar og dermed kunne hjemmefansen juble for seier i det som utviklet seg til å bli en ellevill kamp i toppen av den brasilanske serien.