Sogndal mistet poeng i sluttminuttene: – Det ser lyst ut

Trener Jonas Olsson er ikke bekymret før serieinnspurten.

Jonas Olssons Sogndal tar et langt steg mot ny kontrakt i Tippeligaen med seier over Stabæk i kveld (Foto: PAUL MADEJ / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN)

Sogndal var nær ved å få med seg ett poeng fra Stavanger, men innbytter Vidar Nisja sørget for 2-1 åtte minutter før slutt. - Vi spilte smart og hadde et mye bedre pasningsspill i andre omgang. Vi spilte oss ut av situasjonene og utlignet til 1-1. Da tok vi over kampen og hadde noen giftige overganger. Det så ut til at det skulle bli uavgjort, men så utlignet Viking på slutten. Det er selvsagt surt, sier Olsson til TV 2.