Sesongens første seriemål for Moa

Mohammed Abdellaoue spilte fra start og scoret sitt første bundesligamål for sesongen i 1-3-tapet borte mot Eintracht Frankfurt lørdag.

Den norske landslagsspilleren har slitt med vond rygg og fått lite spilletid for Hannover i høst. Lørdag var han tilbake i førsteelleveren og takket for tilliten med sitt reduseringsmål to minutter før pause.

Moa plasserte ballen i nettet med venstrefoten på et innlegg fra Lars Stindl på høyrekanten.

Scoringen ga bortelaget håp om poeng, men utligningen kom aldri. I stedet økte Eintracht Frankfurt til 3-1 etter mål av Alexander Meier i sluttminuttene. Hjemmelaget fortsatte dermed sin imponerende sesongstart etter opprykket med seks seirer på de åtte første kampene. Karim Matmour (8.) og Sebastian Jung (18.) ga vertene en tidlig tomålsledelse.

Vadim Demidov var igjen ubenyttet reserve for Eintracht Frankfurt.

Serieleder Bayern München har virkelig tatt kommandoen i Bundesligaen. Sørtyskerne vant klart 5-0 i bortekampen mot Fortuna Düsseldorf og står med full pott så langt. Åtte strake seirer i sesongstarten er ny bundesligarekord. (©NTB)