HJELP: Heidi Montag slik hun ser ut i dag på bildet til venstre og i midten. Til høyre slik hun så ut før hun begynte operasjonsmaratronet.
HJELP: Heidi Montag slik hun ser ut i dag på bildet til venstre og i midten. Til høyre slik hun så ut før hun begynte operasjonsmaratronet.

Nå angrer Heidi Montag bittert på alle operasjonene

– Ville aldri ha gjort det igjen

Den tidligere «The Hills»-stjernen Heidi Montag er mest kjent som jenta som fikk utført hele ti skjønnhetsoperasjoner på èn dag. Nå angrer hun bittert på operasjonene.

Les også: Slik har du aldri sett Heidi Klum

Operert, operert, operert

Montag fikk i tillegg til brystforstørrelse også operert nesa, kinnbena, rumpa og øynene. Hun har tatt fettsuging og fått sprøytet inn kollagen for å forstørre leppene sine.

Nå forteller Heidi at hun angrer bittert på at hun noengang la seg under kniven.

– Jeg skulle ha resarchet det mer. Jeg var ikke klar over alle bivirkningene og hvordan det ville påvirke meg både fysisk og psykisk, sier Montag til Access Hollywood Live.

– Jeg ville aldri ha gjort det igjen og vil aldri anbefale det til noen, sier Montag.

Angrer bittert

– Jeg tok meg helt klart vann over hodet, men jeg er glad det ordnet seg og man kan jo ikke skru tilbake tiden. Jeg ønsket meg noen forbedringer og så gikk det helt ut av krontroll, forteller Montag i intervjuet,

Både Heidi Montag og hennes ektemann Spencer Pratt ble svært populære gjennom «The Hills» hvor forholdet deres ble behørig dokumentert.

Siden serien sluttet har ryktene om ekteskapsbrudd versert, men paret hevder selv at de har det fint sammen.

– Vi har det fint. Vi har vært gift i fire år nå og har vært sammen i seks. I Hollywood er det en evighet, sier Heidi Montag.