chris til nett
chris til nett

Sexy Helena skapte sjalusi og brudd for Chris Isaak

Bytting av hotellrom førte til samlivsbrudd for sangeren.

Chris Isaak gjestet denne uken Oslo og holdt konsert på Sentrum Scene.

I et eksklusivt intervju med «God Kveld Norge», kunne han fortelle om en kjedelig personlig episode under innspillingen av musikkvideoen til monsterhiten, «Wicked Game».

Hotell-trøbbel

Isaaks musikkvideo til «Wicked game» ble innspillt på Hawaii i 1990, og den danske supermodellen Helena Christensen var kvinnen som forfører i den sexy videoen.

I forkant av innspillingen ble det kluss med innlosjeringen av Helena Christensen, og dette førte til personlige problemer for Isaak.

helena
helena

– De ga meg en flott suite på et hotell, og Helena fikk et lite rom på et dårligere hotell. Jeg syntes synd på henne og tilbød mitt rom mot hennes spartanske rom. På natten ringte kjæresten min suiten , der hun trodde jeg bodde og Helena tok telefonen. Da var det over og ut for meg , sier Chris Isaak til «God Kveld Norge».

LES OGSÅ: Helena Christiensen dusjet med hele familien

Brudd

Chris Isaak fikk masse problemer med kjæresten etter denne telefonsamtalen og forholdet tok slutt.

– Hun trodde dessverre aldri på historien om hotellbytte mellom Helena og meg, ler han til «God Kveld Norge»

LES OGSÅ: Helena Christensen (44) kaster klærne

Winona Ryder

Chris Isaak (56) er singel og har ingen barn. I årenes løp har han blitt koblet til mage vakre kvinner som, Minnie Driver, Caroline Rhea og skusepilleren Winona Ryder.

Winona Ryder arrives at the 17th Annual Screen Actors Guild Awards on Sunday, Jan. 30, 2011 in Los Angeles. (AP Photo/Matt Sayles)
Winona Ryder arrives at the 17th Annual Screen Actors Guild Awards on Sunday, Jan. 30, 2011 in Los Angeles. (AP Photo/Matt Sayles)
– Jeg elsker Winona Ryder, hun er fantastisk. Vi var ikke kjærester, bare gode venner og jeg husker henne som en utrolig god imitator. Hun kunne gjøre den kjente skuespilleren Veronica Lake, og hun var utrolig god på å imitere henne, avslutter Chris Isaak til «God Kveld Norge».

LES OGSÅ: Winona Ryder: – Det har vært veldig, veldig tøft