OVERLYKKELIGE: Fredag morgen ble tidligere MTV programleder Johanna og mannen Vincent foreldre til en «velskapt liten jente».
OVERLYKKELIGE: Fredag morgen ble tidligere MTV programleder Johanna og mannen Vincent foreldre til en «velskapt liten jente».

Johanna Grønneberg ble mamma

– Hun er sliten, men veldig glad.

Tidligere MTV-programleder Johanna Grønneberg Mesa vakte oppsikt da hun kom med noe sjokkerende uttalelser om orgasmefødsel og intimbarbering under graviditeten.

Nå har Johanna og ektemannen Vincent Mesa blitt foreldre for første gang.

Les også:– Man kan få orgasme når man føder

– Velskapt liten jente

Tidlig fredag morgen ble paret foreldre til en «velskapt liten jente» som skal hete Savannah Kanay Vincentdatter Mesa.

– Hun er naturligvis veldig sliten, men hun og Vincent er overlykkelige. Alt står bra til mor og datter, sier manager Stine Myrvang til «God kveld Norge».

I november er høygravide Johanna aktuell med TLC-serien «Johanna prosjekt baby» der hun undersøker forskjellige måter å føde på. Det er fortsatt ukjent hvilke type fødsel Johanna selv valgte.

Les også:– Sorry at jeg sier det foran deg, mamma!

– Orgasmefødsel

I et eksklusivt intervju med «God kveld Norge» i september forsvarte en høygravid Johanna sine uttalelser.

– Hvis jeg er en av de som har orgasme når jeg føder og har på meg høye hæler. Er ikke det greit? Kan ikke jeg få lov til det? Orgasme er jo fint, sier den tidligere MTV-programlederen til «God kveld Norge».

Vannfødsel er en annen type fødsel som Johanna har undersøkt og vurdert.

– Jeg syntes jo det å føde i vann hørtes rart ut også lærte jeg alle detaljene rundt det. Det at man bæsjer når man føder, og da ligger man jo og flyter i sin egen bæsj. Så kommer ungen ut i bæsjevannet. Også snakket folk at mannen kan være naken og ligge i bæsjevannet. Da ble det veldig rart, avslørte Johanna til «God kveld Norge».

Se intervjuet her:

657491

Les også:Johanna Grønneberg Mesa: – Frykten for å bli skutt var helt klart der