Detroit Tigers til World Series

Detroit Tigers er klar for World Series i baseball etter å ha ydmyket New York Yankees i semifinalen.

Tigers knuste Yankees 8-1 torsdag og tok seg til finalen med 4-0 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper. Torsdagens kamp skulle opprinnelig ha blitt spilt onsdag, men ble utsatt på grunn av regn.

– Hvis noen hadde trodd vi skulle feie over Yankees i dette oppgjøret, hadde jeg sagt til dem at de var gale, sa Tigers-manager Jim Leyland.

Laget fra bilbyen er klar for sin første finale på seks år. I 2006 ble tap mot St. Louis Cardinals (1-4). Tigers har vunnet World Series fire ganger, sist i 1984.

– Det er dette vi har jobbet for i hele år. Forhåpentligvis kan vi vinne World Series for Detroit. Vi har alltid hatt troen på at vi kunne klare dette, og vi tror vi kan klare det i World Series. Fire seirer til, sa Tigers-spilleren Miguel Cabrera.

Nettopp St. Louis Cardinals blir trolig finalemotstander igjen. Missouri-laget, som er tittelforsvarer, leder 3-1 sammenlagt over San Francisco Giants og trenger kun én seier til for å gå til finalen. Torsdag ble det 8-3-seier over Giants. Neste kamp spilles i St. Louis fredag. (©NTB)