haraldsen (Foto: Stella Pictures)
haraldsen (Foto: Stella Pictures)

Pia Haraldsen: – Jeg er fortsatt glad i Guillaume

Røper at hun og kronprinsen snakket om bryllup og barn.

Pia Haraldsen (31) og kronprins Guillaume (30) av Luxembourg var kjærester i to år.

Snakket om byllup

Til helgen gifter kronprinsen seg med sin grevinne Stéphanie de Lannoy (28). Og i den forbindelse forteller Pia åpenhjertig om tiden som Guillaumes kjæreste i weekendutgaven av ukebladet Se og Hør.

For det kunne jo vært Haraldsen som var helgens brud.

– Vi snakket om framtiden, om bryllup - og det å få barn, røper Pia overfør Se og Hør.

LES OGSÅ: Pia Haraldsen: – Vi snakker aldri om sex

– Min første store kjærlighet

Så seriøst ble det mellom de to, som ble et par etter Ari Behns og prinsesse Märtha Louises bryllup i 2002, at foreldrene til Guillaume inviterte paret til feriestedet sitt på den franske rivieraen.

– Jeg møtte storhertugfamilien veldig tidlig i forholdet. De er hyggelige og jordnære, og jeg ble veldig godt mottatt, forteller hun.

Men i 2004 brast lykken for det forelskede paret. Haraldsen vil ikke gå innpå bruddet, men forteller at kronprinsen alltid vil ha en plass i hjertet hennes.

– Jeg var Guillaumes første store kjærlighet - og han var også min. Et slikt forhold vil alltid være spesielt, og noe man ikke glemmer. Jeg er fortsatt glad i ham, og jeg ønsker ham alt godt i framtiden, sier hun til ukebladet.

LES OGSÅ: Slik er Pia Haraldsens drømmemann

To vielser

Det blir en storslagen folkefest i lilleputtstaten Luxembourg i helgen. Brudeparet gifter seg nemlig to ganger.

Bryllupsfesten starter allerede fredag. Brudeparet vil da gå en kort promenade fra slottet til statshuset, hvor den borgerlige vielsen vil finne sted.

Seremonien skal ikke sendes på TV, men det blir likevel en storslått feiring av brudeparet.

Et stort fyrverkerishow er planlagt og artisten til gratiskonserten er booket.

20. oktober, klokken 11.00, ringer kirkeklokkene for vielsen i kirken. Denne delen vil sendes på storskjerm fra torget Guillaume.

– Det blir helt sikkert en storslått feiring i lilleputtstaten. Jeg har vært med på store kongelige feiringer der før, og da står gjerne hele Luxembourg på hodet, har kongehusekspert Kjell Arne Totland tidligere uttalt til «God kveld Norge».

LES OGSÅ: Slik blir det kongelige bryllup i Luxembourg

Ari kommer ikke

Fra Norge kommer kongeparet, kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise. Kronprins Haakon og prinsesse Märtha er tremenninger til brudgommens far, storhertug Henri.

Slottet har tidligere meldt at prinsesse Märthas ektemann Ari Behn også ville være med til Luxembourg, men torsdag ble det kjent at han blir hjemme i London.

– Ari Behn blir i London for å passe på barna, opplyser slottets informasjonsrådgiver Sven Gjeruldsen til «God kveld Norge».

LES OGSÅ: Ari trekker seg fra kronprinsbryllup i Luxembourg