Etter en stygg voldsepisode hvor Chris Brown banket opp den populære artisten Rihanna, tok forholdet slutt og det hele endte i en rettsak. (Foto: Stella Pictures)
Etter en stygg voldsepisode hvor Chris Brown banket opp den populære artisten Rihanna, tok forholdet slutt og det hele endte i en rettsak. (Foto: Stella Pictures)

Rihannas far: – Jeg håper hun gifter seg med Chris Brown

På tross av voldsepisoden.

Etter sigende skal ekskjærestene Chris Brown og Rihanna ha funnet tilbake til hverandre igjen de siste ukene, etter at Brown slo opp med kjæresten Karrueche Tran.

Og at de to nå snart er et par igjen, er Rihannas pappa mer enn storfornøyd med.

– Alle elsker Chris

Ronald Frenty, forteller nemlig at han mer enn gjerne ønsker Brown velkommen som svigersønn, til tross for at han mishandlet datteren tilbake i 2009.

– Det viktige er at Rihanna er lykkelig. Jeg håper hun en dag vil gifte seg. Alle elsker Chris, han er en super gutt, skal han ha sagt, ifølge The Sun.

Videre forteller han at familien alltid har hatt sansen på rapperen.

– Familien elsket Chris Brown før vi i det hele tatt hadde møtt ham. Jeg har alltid syntes at han var talentfull. Han er en god person og har alltid vist meg stor respekt, forteller han.

LES OGSÅ: – Rihanna vil forstørre brystene for Chris Brown

Tror på bryllup

Men det er ikke bare Rihannas far som håper og tror på bryllup. Også venner av Rihanna tror at paret kan komme til å utveksle ringer snart.

– Jeg ville ikke blitt overrasket hvis hun giftet seg med ham, bare for å vise verden at hun og Chris ikke bryr seg om hva andre mener om dem, skal én ha sagt.

LES OGSÅ: Chris Brown er singel igjen

Pappas meninger

Dette er imidlertid ikke første gangen pappa Frenty sier sin mening om datteren og Chris Brown. Allerede i våres skrøt han eks-svigersønnen opp i skyene.

– Chris er en fin fyr, og alle begår feil. Jeg har ikke tall på hvor mange feil jeg selv har gjort, uttalte Rihannas far til ukebladet til Heat.

I det samme intervjuet, snakket han også om Rihannas vekt. Han syntes nemlig at hun hadde lagt på seg.

– Ja, jeg syntes faktisk at hun var blitt litt småfeit sist jeg så henne, sa han.

Det er altså fra sine egne man skal høre det.

LES OGSÅ: – Jeg synes faktisk at hun har blitt småfeit