I hele høst har 20.00 med Raske Menn presentert TV 2s nye nisjekanaler. Her kan du se alle sammen.
I hele høst har 20.00 med Raske Menn presentert TV 2s nye nisjekanaler. Her kan du se alle sammen.

Her er Raske Menns nye TV 2-kanaler

Alt fra Sykkelkanalen til Kanalkanalen samlet på et sted.

I «20.00 med Raske Menn» har vi blant annet blitt kjent med TV 2s mange nye kanalkonsepter for snevrere TV-markeder.

Humorprogrammet har gjort et poeng ut av at TV 2 over årene har utviklet seg og fått en rekke nye nisjekanaler som Nyhetskanalen, Bliss og Sportskanalen.

Men tar konseptet en del lenger enn TV 2 til nå har rukket å gjøre selv.

Under får du se trailerne fra seks av de nye nisjekanalene vi har blitt kjent med gjennom «20.00 med Raske Menn» i løpet av høsten.

Her er det virkelig noe for enhver smak.

Syns du for eksempel værmeldingene får alt for lite tid på TV har vi en egen værkanal. Her vises vær 24 timer i døgnet fra hele landet, så du alltid vil ha noe nytt å snakke med naboen om.

TV 2 Værkanalen
672091

Er du glad i sport, men føler fotballen kanskje tar vel mye plass på TV? Da er TV 2 Håndballkanalen nøyaktig det du leter etter. Her vises alle typer håndball for alle typer mennesker fra alle verdenshjørner.

TV 2 Håndballkanalen
672086

Og hvis du egentlig bare er interessert i kanaler har vi en helt egen kanl for det óg. TV 2 Kanalkanalen gir deg det siste fra både norske og utenlandske kanaler. Med kanaleksperter og direktesendinger døgnet rundt.

TV 2 Kanalkanalen
672087

Eller føler du noen uker med Tour de France om sommeren er alt for lite er TV 2 Sykkelkanalen valget for deg. Her kan du se sykling året rundt til du blir sår i rompa.

TV 2 Sykkelkanalen
672090

Er du heller interessert i mer dagligdagse temaer som matpakker er TV 2 Nistekanalen det eneste du trenger. Her får du alt fra matpakkepakketeknikker til påleggsvalg og analyser av de siste matboksmodellene.

TV 2 Nistekanalen
672088

Og hvis du mer enn noe annet savner gymtimene fra ungdomskolen med skrikende lærere, svett garderobelukt og blåmerker etter kanonballkamper er TV2 Gymkanalen den beste måten å bli minnet på hvor kjip den tiden egentlig var.

TV 2 Gymkanalen
672083
Hvilken kanal ville du helst sett bli en realitet?

Svar gjerne i kommentarfeltet under.

Følg «20.00 med Raske Menn»Facebook

Sjekk også ut «20.00 med Raske Menn» på Twitter