dåp (Foto: Stella Pictures)
dåp (Foto: Stella Pictures)

Ari trekker seg fra kronprinsbryllup i Luxembourg

Melder nok en gang forfall til et planlagt arrangement.

På slottets hjememsider har det tidligere blitt meldt at både kong Harald, dronning Sonja, kronprinsparet og Märtha Louise og Ari Behn deltar i det kongelige bryllupet førstkommende helg, men i dag fjernet slottet Ari fra listen over medlemmene fra familien som deltar.

Les også: Ari Behn bryter tausheten

Blir i London

Dermed uteblir Ari fra en storslått feiring sammen med resten av europas kongelige når arvestorhertug Guillaume av Luxembourg til helgen gifter seg med grevinne Stéphanie de Lannoy. Festlighetene skal foregå over tre dager.

– Ari Behn blir i London for å passe på barna, sier slottets informasjonsrådgiver Sven Gjeruldsen til God kveld Norge.

Skyr rampelyset

Les også: Derfor skygger Ari Behn rampelyset

For knappe to uker siden var spekulasjonene i gang om hvorfor Ari har uteblitt fra flere tilstelninger med kongefamilien.

Han har ikke vært å se sammen med familien siden hele kongefamilien var samlet på slottsbalkongen for å feire kongeparets 75-årsdager.

– Dette var jo synd. Jeg hadde gledet meg til å se Ari Behn ved prinsesse Märtha Louises side på den røde løper i Luxembourg. Vi får håpe det ikke blir så lenge til han dukker opp igjen, også i slike sammenhenger, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland til «God kveld Norge».

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å få en kommentar fra Slottet.