Tone oraini
Tone oraini

Vinnis ekskone: – Utroskapen var som et skikkelig hardt spark i magen

Men Tone Oraini Selfors har tilgitt og er imponert over Vinnis nye livsstil.

Hele Norge har fulgt bruddet mellom Øyvind «Vinni» Sauvik og cupcake-dronning Tone Oraini Selfors det siste året.

– Plutselig var ekteskapet mitt i grus

Gjennom Vinnis «Sommerfuggel i vinterland» og utleverende singel «Halve meg», har artisten sunget om sin ekskone og også fortalt offentlig at han var utro mot henne.

Det er greit å være lei seg, det er greit å sitte hjemme alene og gråte og ta innover seg de følelsene. Så jeg har blitt mye mer i kontakt med meg selv.

Nå forteller Tone sin versjon av hva som har skjedd.

– Plutselig var ekteskapet mitt i grus. Han hadde vært utro. Den følelsen da du får vite at mannen din har vært utro, det er som et skikkelig hardt spark i magen. Alt det jeg har trodd på faller i grus. Det blir liksom bare en løgn. Men så må du bare prøve å bearbeide det og lære av det. Jeg tror ikke han kommer til å gjøre det igjen hvis han finner seg en ny dame, sier en åpenhjertig Tone til «God kveld Norge».

– Øyvind er en helt fantastisk mann

Det siste året har Tone reflektert mye over sin egen situasjon. Hun har flyttet i egen leilighet – og deler omsorgen for sønnen Leonel med Vinni.

Jeg har heller aldri hatt noe behov for å prate stygt om Øyvind. For han er en helt fantastisk mann, han er far til barnet mitt og vi er gode venner og skal være i livene til hverandre uansett hva som skjer. Men selvfølgelig, det har vært tungt.

– Det er greit å være lei seg, det er greit å sitte hjemme alene og gråte og ta innover seg de følelsene. Så jeg har blitt mye mer i kontakt med meg selv.

Tone har brukt en stillpointterapaut som har hjulpet henne mye gjennom de tøffeste stundene.

– Jeg har heller aldri hatt noe behov for å prate stygt om Øyvind. For han er en helt fantastisk mann, han er far til barnet mitt og vi er gode venner og skal være i livene til hverandre uansett hva som skjer. Men selvfølgelig, det har vært tungt.

Stolt over Vinnis snuoperasjon

Og Tone mener at de begge har vokst på det siste årets utfordringer.

– Begge to hadde veldig godt at vi gikk fra hverandre. Vi har blitt mye bedre mennesker på hver vår kant. Han har klart å slutte å drikke, blitt en mye bedre far og stiller opp og er mye mer til stede. Du ser jo det at hele Norge elsker han jo, han er blitt en kjæledegge. Før var han jo bare han der dusten som ramlet dritings rundt på Spellemannsprisen. Men nå ... Jeg har ikke møtt noen andre som har klart å forandre livet sitt på så kort tid og på en så positiv måte som han har klart. Så all kred til han for det.

– Er det noen sjans for at det kan bli dere igjen da?

– Der kom den, sier Tone og ler.

– Det vil jeg ikke svare på. Kanskje og kanskje ikke, man vet jo ikke og skal aldri si aldri. Men akkurat nå, så nei.

For mannen som opptar Tones tid om dagen er sønnen Leonel.

– Han er stor nå og har blitt fem år. Han er en liten fyr, prater og svarer og svarer og er frekk i kjeften og kjempeglad i mammaen sin og sier sånne fine ting som at mamma du er det fineste jeg vet om og jeg elsker deg

Har laget kakebok

Vinnis ekskone har nå også sin egen karriere å ta vare på.

Boken hennes «Kakefest; cupcakes & cakepops til dine og mine venner» har solgt over 7000 eksemplarer – og på ferie i Abu Dhabi fikk hun nye ideer om å lage kaker med ekte gull.

– Det er utrolig gøy å ha solgt så mange bøker. Det er inspirerende, og det er nok ikke det siste dere ser av meg.