Halle Berry (Foto: FLORIA, © ep)
Halle Berry (Foto: FLORIA, © ep)

Halle Berry setter bryllupsplanene på hold

Prioriterer å beskytte datteren.

Skuespilleren Halle Berry skal gifte seg med Olivier Martinez, men nå ser det ut til at bryllupsplanene er satt på hold.

Skåner datteren

The Sun skriver nemlig at Berry ønsker å flytte til Frankrike for å beskytte datteren Nahla.

– Jeg vet ikke hvor jeg kommer til å bo de neste månedene, så jeg må få slått meg til ro først, sa skuespilleren da hun fikk spørsmål om bryllupet.

Halle prioriterer i disse dager datteren og vil flytte for å skåne henne for kjendislivet i Hollywood.

– Det handler om privatlivet og en større følelse av trygghet for Nahla. Jeg vil ikke at hun skal vokse opp med tabloidavisene. Siden vi blir forfulgt hele tiden begynner hun å tro at hun er spesiell på en måte, og jeg vil at hun skal forstå at hun er spesiell for den hun er og ikke fordi hun ble født inn i kjendislivet, sier Berry i et intervju med InStyle.

Bitter strid

Berry sier at flytteprosessen har tatt lenger tid enn vanlig på grunn av hennes bitre strid om foreldreretten til sin fire år gamle datter med ekskjæresten Gabriel Aubry.

– Det er turbulent, men dette vil nok passere dette også, sier «Monster-Ball»-stjernen.

Når hun endelig slår seg til ro og er klar til å gifte seg med den franske skuespilleren, vil Berry, som har skilt seg to ganger, ha en intim seremoni.

– Jeg vet at jeg vil ha et lite bryllup. Jeg har ikke vært i mange bryllup, men var på et i helgen med 250 gjester. Jeg har aldri hatt et så stor bryllup og det vil jeg aldri ha heller. Jeg prøvde ikke engang å fange brudebuketten, forteller skuespilleren.