NY CITY DUO: Jesus Navas og Álvaro Negredo skifter begge beite fra Sevilla til Manchester City denne sommeren. (Foto: Manu Mielniezuk/AP)
NY CITY DUO: Jesus Navas og Álvaro Negredo skifter begge beite fra Sevilla til Manchester City denne sommeren. (Foto: Manu Mielniezuk/AP)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Arsenal og Tottenham vil kjøpe Sevillas stjerneduo

Og Cesc Fabregas blir nok en gang koblet til en Premier League-retur. Sjekk torsdagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Arsenal, Liverpool og Manchester City har fått beskjed om at Crystal Palaces 19 år gamle stjerneskudd Wilfried Zaha vil koste minst 200 millioner kroner i overgangssum dersom Palace skal vurdere et salg. Det skriver The Daily Mail.

Wilfried Zaha (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Wilfried Zaha (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Samtidig vurderer både Arsenal og Tottenham bud på Sevilla-stjernene Jesus Navas og Alvaro Negredo i januar. Spanske medier har i lang tid rapportert om at Sevilla må selge spillere i januar for å forbedre klubbens økonomiske situasjon, skriver TalkSport.co.uk.

TIL ENGLAND? Jesus Navas og Alvaro Negredo. (Foto: Jorge Guerrero/Afp)
TIL ENGLAND? Jesus Navas og Alvaro Negredo. (Foto: Jorge Guerrero/Afp)

Birmingham ser ut til å miste talentene Jack Butland (19), og Nathan Redmond (18), dersom klubben ikke får en ny en ny eier med frisk kapital. Everton og Southampton ønsker seg keeperen Butland, mens kantspilleren Redmond står på ønskelisten til Manchester City.

Liverpools manager Brendan Rodgers ønsker å kjøpe det nederlandske talentet Jurgen Locadia i januar, skriver den nederlandske avisen De Telegraaf. 18-åringen scoret forrige måned hattrick for PSV på bare 11 minutter i 6-0-seieren mot VVV i Eredivisie.

Det italienske nettstedet CalcioMercato hevder at Manchester Citys manager Roberto Mancini planlegger et bud på Barcelona-stjernen Cesc Fabregas på nyåret. Det har vært mange spekulasjoner rundt Fabregas' fremtid i Barcelona den siste tiden ettersom den tidligere Arsenal-stjernen ikke er garantert en fast plass i startoppstillingen under Tito Vilanova.

Cesc Fabregas (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)
Cesc Fabregas (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)

Manchester United skal være i ferd med å sikre seg den brasilianske unggutten Bruno Gomes, skriver gratisavisen Click Manchester. Den 16 år gamle angriperen, som til daglig spiller for Deportivo Brasil, skal ha imponert stort under to prøvespill for Old Trafford-kluben. Manchester United har fra før brasilianerne Anderson, Fabio og Rafael i sin tropp.

Arsenal planlegger et bud på Chelseas Daniel Sturridge som erstatter for Theo Walcott, dersom Walcott forlater Arsenal neste sommer. Det skriver Evening Standard.

Daniel Sturridge kan være på vei til Liverpool. Mye avhenger
  av om Andy Carroll blir værende i Anfield-klubben. (Foto: John Walton/Pa
  Photos)
Daniel Sturridge kan være på vei til Liverpool. Mye avhenger av om Andy Carroll blir værende i Anfield-klubben. (Foto: John Walton/Pa Photos)

LES OGSÅ: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

Øvrig:

Inter Milan vi gi både Liverpool og Everton kamp om underskriften til det tyske stjerneskuddet Lewis Holtby, ifølge Sky Sport 24. 22-åringen er foreløpig ikke blitt enig med Schalke om en ny kontrakt og det er ventet at han forlater Bundesliga i januar.

Lewis
  Holtby (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)
Lewis Holtby (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)

Chelseas unggutt Gael Kakuta er ønsket av Anderlecht. 21-åringen er for tiden på utlån hos den nederlandske klubben Vitesse Arnhem ut sesongen.

Den tidligere Chelsea-spissen Didier Drogba har åpnet for en overgang til Juventus i januar, ifølge den italienske avisen Tuttosport. Drogba skal ikke trives med å bo i Kina og ønsker seg tilbake til Europa. Juventus skal allerede ha tilbudt Drogba en 18-månederskontrakt.

Didier
  Drogba (Foto: ALY SONG/Reuters)
Didier Drogba (Foto: ALY SONG/Reuters)

Bayern München vurderer et bud på Real Madrids tyske landslagsstjerne Mesut Özil neste sommer, hevder TransferMarketWeb.

Mesut Özil og Holer Badstuber. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
Mesut Özil og Holer Badstuber. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

Regjerende Bundesliga-mester Dortmund ønsker å kjøpe Frankfurts Sebastian Rode og Mainz' forsvarsspiller Jan Kirchhoff i januar, men får konkurranse om underskriftene fra både Bayern München og Schalke. Det melder tyske Bild.

José Mourinho kommer ikke til å kjøpe noen nye spillere i januar. Mourinho skal ha fortalt Real Madrid-direktørene at han er fornøyd med investeringene han gjorde på spillermarkedet i sommer og at han ikke trenger å styrke troppen ytterligere før neste sommer, skriver Fichajes.net.

José Mourinho. (Foto: PIERRE-PHILIPPE
  MARCOU/Afp)
José Mourinho. (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene