GIFTER SEG: Justin Theroux har fridd til sin Jennifer.
GIFTER SEG: Justin Theroux har fridd til sin Jennifer.

Jennifer Aniston vil ha et tredagersbryllup

– Halvparten av Hollywood vil være der.

Jennifer Anistons privatliv har vært mye i rampelyset, etter at hun ble skilt med Brad Pitt i 2005.

Like etter skilsmissen ble forholdet til Pitt og Angelina Jolies offentliggjort, noe som gikk svært hardt inn på Aniston.

– Enorm fest

Nå har endelig Friends-stjernen funnet lykken igjen med Justin Theroux og spekulasjonene raser når det kommer til bryllupet.

Ifølge nation.com ønsker Aniston et tredagersbryllup. Skuespilleren hadde i utgangspunktet planlagt en liten og intim seremoni, men parets feiringsideer blir stadig mer ekstravagant.

– Det som så ut til å bli et lite bryllup, ser nå mer ekstravagant ut. De er fortsatt ivrig på et strandbryllup på Hawaii eller Mexico mot slutten av året, men Jen ønsker at det skal være mer som en enorm fest og nå ser det ut til at bryllupet kan strekke seg over tre dager. Halvparten av Hollywood vil være der også, forteller en kilde ifølge nettstedet.

Kjolespekulasjoner

Etter at Aniston viste fram sin åtte-karat diamant for første gang forrige uke, spekuleres det nå om hun vil bryte fra den enkle, klassiske stilen når hun velger brudekjole.

– Den kjolen blir holdt hemmelig. Men nå som Jen har vist fram denne massive ringen, ser det ut som at hun tar en pause fra den konservative og enkle stilen, sier kilden.

Invitasjon til Pitts mor

Det er ikke bare bryllupet og kjolen det har vært snakk om i det siste. The Sun skriver også at Aniston har sendt en invitasjon til eksmannen Brad Pitts mor, Jane Pitt.

Friends-stjernen og Jane skal ha fått et veldig nært forhold da hun var sammen med den populære skuespilleren. Nå føler hun at det ville vært feil å ikke sende en invitasjon.

– Jennifer ønsker at Jane skal være der. Hun har et nærmere forhold til Jane enn sin egen mor, Nancy, sier en kilde til den britiske avisen.