All41 i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
All41 i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
All41 er videre i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
All41 er videre i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Disse fem danserne fikk én finaleplass

Dommerne klarte ikke å velge mellom årets poppere, så de satte dem sammen til én gruppe istedet.

Aldri før har vi sett en hip hop-gruppe med popping som spesialitet i «Norske Talenter». Årets fem poppere viste imponerende ferdigheter og mye scenesjarm, noe som gjorde det vanskelig for dommerne å velge hvem som var best da det kun var èn finaleplass igjen.

Resultatet ble at de fem guttene Talon Farren Winsnes (18), Sindre Sten Vik (19), Tor Christian Jenssen (17), Magnus Ågotnes (18) og Przemek Winiarzyk (19) ble satt sammen til en gruppe.

Se video fra da de ble sammenslått øverst i saken!

– Vi er veldig spente!

Under navnet «All41» skal de fem guttene samarbeide til de direktesendte delfinalene.

– Vi er veldig spente! Vi har fått en utrolig mulighet til å vise oss fram. Vi er så lykkelige for at ingen av oss måtte se de andre gå ut. Vi har blitt gode venner bare på en dag og vi ser inspirasjon i hverandre. Det blir kult å se hva vi kan få ut av dette, sier de til tv2.no etter sammenslåingen. Se intervju nedenfor.

Fordelene med sammenslåingen er mange, men den største utfordringen blir at de bor forskjellige steder i landet.

– Adil sa at vi kunne blitt den perfekte popperen hvis vi hadde slått oss sammen, fordi vi har så mange forskjellige sider. Så det skal vi ta med oss og bruke.

– Som en gruppe tror jeg vi ble veldig glade for at vi fikk denne muligheten, men vi var veldig nervøse før dette. Det var ikke akkurat lett for oss å ta den avgjørelsen om å være sammen som et crew. Vi bor forskjellige steder i Norge og må finne ut av dette, men jeg tror at vi alle synes at det var verdt det, å få den muligheten og gi hverandre muligheten.

(Saken fortsetter under)

Se intervju med den fornøyde dansegruppen her:

671665

Ble veldig overrasket

Under avgjørelsen var det tydelig at guttene var nervøse for hva som kom til å skje. Og ingen av dem hadde sett for seg en sammenslåing.

– Vi hadde ikke forventet at dette skulle bli resultatet!

– Adil begynte jo med å si at det var én plass igjen og at vi var fem poppere. Så for meg var det sånn: «ja, that's it». Jeg er ferdig for i dag. Men vi fikk se at de så at vi alle hadde det samme hjertet for det og derfor fikk vi gå sammen.

Les også: Har Magnus Ågotnes (18) blitt en bedre popper?

Samler styrkene

Guttene er sterkt motivert for fortsettelsen.

– Vi må bare beine på og gjøre alt vi kan, og bruke masse tid, forteller de.

De er klare for å høste av hver enkelts ferdigheter og utvlikle seg sammen.

– Og vi må bare ta all energi og inspirasjon fra de andre som vi gjorde da vi stod på scenen. Da ble energien bare helt gjennom taket. Og klare å bruke styrken til hver enkelt og samle det til én så blir det utrolig bra uansett!

– Vi må gjøre det vi har gjort med hverandre: Vi må vise hjertene våre og hvorfor vi vil dette her. Og hvor lidenskapelige vi er. Da kommer publikum til å få litt av det.

Knyttet raskt vennskap

Det tok ikke lang tid før guttene fant hverandre og knyttet vennskap.

– Det er en felles interesse her. Og alle er knallbra fyrer, rett og slett. Alle sammen er utrolig glade i dans og popping. Og jeg tror det var det som gjorde det. Da vi så hverandre poppe ble vi interessert, begynte å snakke og kom godt igang, forteller de.

Det var aldri rom for fiendtlighet mellom danserne.

– Vi har alle en positiv innstilling og det har hjulpet veldig mye. Når man først har en positiv innstilling og felles interesser så skal det veldig lite til for å bli gode venner og henge ut og ha det kjempekjekt.

Se hundrevis av «Norske Talenter»-auditions her!

Les alt om dommere og deltakere på tv2.no/talenter.