HAR FORMER: Aguilera viser fram formene sine.
HAR FORMER: Aguilera viser fram formene sine.

Christina Aguilera: – Jeg beundrer kroppen min

Popdivaen bryr seg fint lite om kritikken.

Christina Aguilera har vært en del i rampelyset den siste tiden, men det har ikke vært på grunn av hennes nye musikkvideo.

Artistens kropp har vært en snakkis lenge, og i et nytt intervju med People sier Aguilera at hun er storfornøyd med utseende sitt og at hun elsker alt ved seg selv.

– Noen mennesker er redde for forandringer - at det å bli eldre er en dårlig ting. Men jeg elsker virkelig modningen og det å få mer lærdom. Det å oppleve å være gravid, føde et barn og se hva kvinnens kropp kan gjøre, er fantastisk, forteller popdivaen.

– Elsk meg eller hat meg

Aguilera er en person med en sterk personlighet og lar seg ikke knekke av folk som sier negative ting om henne.

– Jeg har alltid sagt: «Elsk meg eller hat meg, ta det eller la det være». Det er sånn jeg er. Jeg beundrer kroppen min og alt ved meg selv. Det nye albumet handler om frihet og lykke, fordi det er det min Lotus-tatovering representerer. Jeg beundrer alt som jeg har blitt og har lært å bli.

Les også: Her går det nesten galt for Christina Aguilera på The Voice

Naken på coveret

Albumet til popstjernen kommer ut 14. november og på coveret stiller hun naken, noe hun er svært stolt over.

– Det er veldig interessant, fordi jeg synes ikke det coveret ser nakent ut i det hele tatt. Jeg føler meg faktisk ganske tildekket. Det handler om å omfavne hvitt lys og frihet, og jeg ønsker ikke at det skal være fokus på mote. Jeg vil at det skal være ekte - en feiring av livet og kvinnen jeg har blitt, avslutter Aguilera.

Det kom nylig ut at popdivaen ikke kommer til å delta som dommer i neste sesong av The Voice. Nå vil Aguilera fokusere mer på sin egen musikk og familie.