twilight_henvisning
twilight_henvisning

Twilight-stjerner kommer til Oslo

Nå kan norske fans endelig få et glimt av to av vampyrene.

Etter at «Twilight»-sagaene ble vist på norske kinoer, har det blitt vampyrfeber blant nordmenn.

Den 15. november kan nordmenn endelig få møte to av blodspiserne når premieren på den aller siste «Twilight»-filmen, «Breaking Dawn Part 2», begynner på Colosseum kino i Oslo.

Les også: «Twilight»-team må roe opprørte fans etter utroskandalen

– Stor pris på det

Filmens store stjerner gjør seg nok en gang klar for den røde løperen og denne gangen kommer to av de velkjente Twilight-stjernene til Oslo.

I en pressemelding fra Nordisk Film Distribusjon AS avsløres det at det er Nikki Reed (24) og Jackson Rathbone (27) som skal være til stede på midnattsforestillingen og introdusere filmen for publikum.

– Vi synes det er utrolig morsomt å få besøk av Reed og Rathbone, slik at vi virkelig kan avslutte Twilight-sagaen på en måte både vi og fansen kan være stolt over. Vi vet at fansen vil sette stor pris på dette, sier Siw Skjervold, presseansvarlig hos Nordisk Film Distribusjon AS.

– En fantastisk avslutning

Reed og Rathbone er etter sine roller som Cullen-medlemmene Rosalie Hale og Jasper Hale, blitt verdenskjent etter suksessen med Twilight-filmene; Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn Part 1.

– Nå har vi vært så heldige å ha hatt besøk av Alex Meraz og Elizabeth Reaser fra de tidligere filmene, så dette blir en fantastisk avslutning, forteller Skjervold.

Den fjerde filmen i Twilight-sagaen er regissert av oscarvinner Bill Condon, og avslører flere mysterier fra den episke romansen som har fascinert millioner av lesere.

Billetter til midtnattsvisningen som får stjernebesøk, legges ut for salg søndag 21. oktober kl. 09.00 på Colosseum kino, og det er kun salg ved oppmøte.