GJENFORENT: «Twilight» paret Kristen Stewart og Robert Pattinson skal ha funnet tilbake til hverandre.  (Foto: Pete Mariner)
GJENFORENT: «Twilight» paret Kristen Stewart og Robert Pattinson skal ha funnet tilbake til hverandre. (Foto: Pete Mariner)

– Robert og Kristen flytter sammen til England

Vil flykte fra galskapen i USA.

Kristen Stewart har vært mye i vinden i det siste og senest i dag skrev «God kveld Norge» om at Twilight-skuespilleren hadde kjøpt et hus for 13 millioner kroner to kilometer unna Robert Pattinson.

Nå skriver imidlertid The Sun at Robert og Kristen har planer om å droppe Hollywood for Cornwall i England.

Stjernene, som skal ifølge ryktene være sammen igjen etter Kristens utroskapsskandale, lengter etter roen i Sør-England etter at de var på besøk der for en tid tilbake.

Les også: Nå snakker Robert Pattinson og Kristen Stewart sammen igjen

– Fikk være normal

De skal ifølge avisen være lei av å bli jaget overalt, og ønsker å flykte fra galskapen i USA.

– Da Robert vokste opp, dro hele familien på ferie til idylliske Falmouth, Truro og Newquay. Han har alltid syntes at det området har vært behagelig og for et par uker siden tok han med Kristen til Lizard Point. Der var de i fire dager og det var knapt noen som plaget dem. De hadde noen fantastiske dager hvor de fikk være normal, sier en kilde til avisen.

– De ble enige om å kjøpe et lite krypinn som de kan flykte til der, og etter at de falt for et par steder, håper de på å sikre seg en av de snarest, legger kilden til.

Les også: Kristen Stewart: – Unnskyld

– Ikke se seg tilbake

Robert dumpet Kristen i juli etter at det ble publisert bilder av at hun kysset den gifte filmregissøren Rupert Sanders. Den siste tiden har Twilight-stjernene imidlertid blitt observert sammen på flere dater i Los Angeles og det ryktes at paret nå er sammen igjen.

– Det at de ønsker å kjøpe et krypinn i England er nok et tegn på at de er skikkelig tilbake på sporet som et engasjert par, og de kommer ikke til å se seg tilbake, avslutter kilden.