mjau (Foto: TV 2)
mjau (Foto: TV 2)

Jakten-Anders: – Jeg hadde aldri i verden stilt opp som frier i dette programmet

Se hvorfor her.

Anders Ueland fra Jæren er en av fire bønder i høstens «Jakten på kjærligheten».

– Vil ikke oppfattes som en tosk

Det han er mest opptatt av i denne prosessen, er å behandle alle frierne med respekt.

– Den største utfordringen har vært å prøve å gi alle en god opplevelse. Jeg er opptatt av å ikke oppfattes som en tosk som tygger dem og spytter de ut igjen, jeg vil at folk skal føle det har vært greit å være her, sier han til «God kveld Norge».

Les også: Derfor valgte hun å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten»

– Ville aldri vært frier

Og han er glad han har rollen som bonde, for frier ville han nemlig aldri ha vært i samme program.

– Jeg synes de fortjener rettferdig behandling når de er så tøffe at de skriver brev og er med på dette her. Jeg hadde aldri i verden stilt opp som frier i dette programmet, det hadde ikke skjedd. Jeg har veldig respekt for dem som våger å gjøre det, sier han.

– Hvorfor ikke?

– Det er en setting som aldri hadde passet meg, det å konkurrere om noen på TV kunne jeg aldri ha gjort. Det var ille nok å stille opp som bonde, men det å skrive brev på den måten ville jeg nok ikke ha gjort, sier han.

Tøft for frierne

Flere friere har i høst valg tå trekke seg fra deltakelsen i «Jakten på kjærligheten». Det overrasker ikke psykolog og konsulent John Petter Fagerhaug.

Han uttalte nylig til «God kveld Norge» at «Jakten på kjærligheten» ikke er riktig setting å finne kjærligheten i.

– Det å falle for noen er vanskelig i utgangspunktet, og man slapper i hvert fall ikke av med kameraer til stede. Å bli forelsket handler om følelser, og når følelser blir forstyrret, blir det ikke kjærlighet ut av det. Dette er en regissert situasjon, hvor man ikke kan unngå å spille en rolle foran kameraene, sier han til «God kveld Norge».

Les mer: Psykolog fraråder folk mot å søke lykken i «Jakten på kjærligheten»