HETSET: «Farmen» Ann Kristin trengte psykologhjelp etter hun ble stemt hjem som førstemann.
HETSET: «Farmen» Ann Kristin trengte psykologhjelp etter hun ble stemt hjem som førstemann.

«Farmen»-Ann-Kristin trengte psykologhjelp

Vurderer hemmelig nummer etter grov sjikane.

I «Farmen»-sesongens første tvekamp måtte førstekjempe Ann-Kristin Barikmo (50) se seg selv slått av andrekjempe Kristina Myrseth Moe.

Etter den første TV-uken har 50-åringen blitt utsatt for grov hets etter at hun, Elin, Ragnhild og Jon prøvde å sabotere det første ukesoppdraget.

Nå avslører Ann-Kristin at hun søkte psykologhjelp etter at hun kom hjem fra gården.

Les også:«Farmen» knuser NRK og TVNorge

Søkte psykolog

Til tross for at Ann-Kristin er skuffet over at TV 2 har «valgt å fremstille henne som syndebukk alene», så takker hun kanalen og produksjonsselskapet Strix for at de har vært flinke til å følge opp etter utgangen.

– Vi fikk spørsmål om psykologhjelp med en gang. Jeg kjente ikke at jeg trengte det med en gang etter jeg gikk ut. Da levde jeg på adrenalinet. Smellen kom noen dager senere. Jeg ville ikke være hjemme, og jeg savnet gården. Jeg ringte psykologen og tok en lang samtale. TV 2 har vært kjempe flinke. Jeg føler vi blir veldig godt ivaretatt, avslører Ann-Kristin til «God Kveld Norge».

Ann-Kristin røper videre at hun vurderer å anskaffe hemmelig nummer ettersom hun blir utsatt for grov sjikane, som består av uhyggelige telefonsamtaler og tekstmeldinger.

– Hvis hetsen fortsetter så skaffer jeg meg hemmelig nummer. Hetsen på nettet kan jeg velge å ikke se på, men folk tar jo også personlig kontakt med meg. Jeg håper fortsatt at det finnes noen folk med litt flau smak i munnen. Noen som skjønner at de ikke bør dømme meg etter bare noen minutter på TV, sier den tidligere «Farmen»-deltakeren.

Les også:– Jentene her bør kle seg mer sømmelig

– Gikk rett i hjertet på meg

Av de fjorten deltakerne på gården er det ingen tvil om hvem hun vil se i «Farmen»-finalen.

– Jeg håper Jon kommer langt og vinner finalen. Det var et eller annet magisk som skjedde mellom Jon og meg. Jeg har fått en sønn nummer fire. Han gikk rett i hjertet på meg og der vil han bli bestandig, sier en tydelig rørt Ann-Kristin til «God Kveld Norge».

50-åringen fra Lillehammer har tre sønner som har støttet henne gjennom den tøffe tiden.

–Guttene mine var klar over at jeg har sterke meninger, og at det var mulig for at jeg ble fremstilt feil. De er like sjokkert over at folk gidder å bruke så mye tid på å hetse meg. De mener at jeg kommer meg styrket ut av dette, sier Barikmo.

Skuffet

– Jeg la jo hode på høggestabben, men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle være meg selv.TV 2 får frem at jeg har så utrolig mye hat mot Andreas, men vi hadde faktisk noen koselig samtaler som ikke ble vist. Vi har erfaring med gårdsdrift begge to, så vi var veldig enige om hvordan denne gården skulle drives. Det kom ikke frem i det hele tatt, og det må jeg si at jeg er skuffet over, avslutter Ann-Kristin.

Se «Farmen» på TV 2 i kveld kl 21.40

Les også:Dette er de verste «Farmen»-kranglene