madde4 (Foto: Scanpix, Faksimile (Se & Hör))
madde4 (Foto: Scanpix, Faksimile (Se & Hör))

Det svenske slottet nekter å kommentere gravidryktene rundt Madeleine

Svenske Se & Hør hevder prinsessen venter barn.

Prinsesse Madeleine pryder coveret til siste utgaven av svenske Se og Hør, hvor de i tittel slår fast at «Madeleine er gravid».

– Magen taler for seg

I selve artikkelen skriver i artikkelen at det nå påstås at Madeleine og Chris venter sitt første barn.

– Magen hennes stikker ut, den taler sitt eget tydelige språk, sier en kilde til ukebladet.

Ifølge ukebladet skal prinsessen her ha avstått fra å drikke alkohol under en middag i New York forleden, samtidig som hun skal ha kuttet ut røyken.

I de kongelige kretser ventes det i så tilfelle at Madeleine og Chris inngår giftermål før de setter barn til verden, skriver ukebladet.

Les mer: – Madeleine er gravid

– Kommenterer ikke spekulasjoner

«God kveld Norge» har vært i kontakt med det kongelige slott i Sverige, som ikke vil avkrefte ryktene

– Det du har lest er rene spekulasjoner og vi kommenterer aldri rykter eller spekulasjoner, sier Ulrika Näsholm, informasjonssekretær ved slottet i Sverige.

– Hoffet i Sverige svarer som forventet i slike saker, men informasjonssjefen Bertel Ternert har også uttalt at han nok ikke ville ha trodd på det svenske ukebladet som kilde i en slik sak, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland, som mener det er et dementi godt som noe annet.

– Tror hun venter til etter bryllup

Han er ikke overbevist om at Madeleine er gravid.

– Jeg tror nok kanskje prinsesse Madeleine også kunne tenke seg barn etterhvert, når hun nå ser storesøster Victorias store lykke. Men jeg er helt overbevist om at hun vil vente med dette til hun har giftet seg. At hun nå eventuelt har kuttet røyken og takker nei til alkohol skyldes nok eventuelt bare at hun ønsker å leve sunnere, sier han til «God kveld Norge».

Les også: – Prinsesse Madeleine ser lykkeligere ut enn på lenge

Hemmelig forlovet?

Flere medier har allerede meldt at kongeparets New York-besøk tyder på at en forlovelse er nær forestående for Madeleine.

– Det er ingen tvil om at det går mot en formalisering av forholdet mellom Madeleine og Chris, og at en forlovelse kan være like om hjørnet. Hvis de to turtelduene da ikke er hemmelig forlovet allerede. Slikt har jo skjedd før, sier kongehusekspert Totland til «God kveld Norge».

– Som Madeleines samboer er Chris for lengst inne i varmen hos Carl Gustaf og Silvia. Han har vært deres gjest både på Drottningholm og på Solliden – og nå har kongeparet besøkt Madde og Chris i deres felles hjem i New York. De har også vist seg offentlig sammen alle fire, sier han.

Les også: – Prinsesse Madeleine kan være hemmelig forlovet