jpk11
jpk11

Jakten-Odd Arild: – Folk med filosofiske dypdykk blir for mye for meg

Her tar Jakten-bonden et oppgjør med dyptenkende frier.

En av frierne til bonde Odd Arild Svaland i «Jakten på kjærligheten», Anne Margith Tybring Hansen, har gjort seg bemerket med sine filosofiske utspill på TV-skjermen i høst.

I forrige episode spurte han frieren hvor dypt den dyptenkende biten hennes egentlig går.

– Det er litt som å koble av og på, den poetiske siden min. Plutselig strømmer ordene på, og så er det et dikt eller en historie der, svarte frieren.

Les også: – Skilsmissen styrker meg i kjærlighetsjakten

– Blir for komplisert

I mandagens episode får man se at Odd Arild ikke helt klarer å legge dette til side, og han forteller at denne siden ved Anne Margith nok blir for mye for ham.

– Jeg har en enkel, pragmatisk holdning til livet, et enkelt menneske. Og jeg tror at et menneske som har filosofiske dypdykk kan bli litt for komplisert for meg, et tankekors, en liten bekymring, sier Odd Arild i mandagens program.

Anne Margith på sin side tror de to kan få hverandres liv til å forenes. Hun forteller til Odd Arild at hun er svært intuitiv, hun kan fange opp egne og andres følelser, men samtidig understreker hun at det ikke er det samme som å være healer eller klarsynt.

– Det er viktig for meg at jeg kan prate med deg om slike ting, sier hun til Odd Arild.

– Ja ... Men jeg har ikke så mye å bidra med akkurat der, svarer han.

– Ingen klare svar

Til «God kveld Norge» sier Odd Arild at dette var en tanke som opptok ham under innspillingen.

– Det var en tanke som slo meg, og noe jeg måtte finne ut av. Jeg var ikke klar over hvor dypt det egentlig gikk, og det er jeg vel ikke fremdeles. Jeg følte vel kanskje ikke at jeg fikk noen klare svar akkurat der, sier han.

Les også: Jakten-Odd Arild: – Jeg hadde englevakt

– Hadde ikke noe valg

Til «God kveld Norge» har Anne Margith uttalt at det slett ikke var noen tilfeldighet at hun endte blant frierne til Odd Arild.

– Jeg satt hjemme i min stue og så på programmet, og ble bare helt slått ut. Det var akkurat som et speilbilde av meg selv, hvor han speilte min maskulinitet. Det var som om livene våre ble flettet sammen, en utrolig sterk opplevelse. Og så ringte en venninne av meg mens jeg hadde de tankene, og sa «der er mannen i livet ditt, Anne Margith, nå må du sende brev». Og da måtte jeg gå noen runder med meg selv, fordi han berørte meg så sterkt at jeg til slutt ikke hadde noe valg. Og da måtte jeg bare gjøre det, selv om jeg ikke er så glad i å eksponere meg i en slik setting, sa hun til «God kveld Norge».

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

665186

Får frysninger

Og følelsene ble ikke mindre da hun fikk møte bonden under innspillingen.

– Det var enda sterkere å møte ham, en enda sterkere bekreftelse på det jeg allerede hadde følt. Så bare jeg snakker om det så fryser jeg på hele kroppen. Så jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten, sa hun.

– Det er et møte, og de møtene er viktige for meg i livet. Og når jeg kjenner det slik, så må jeg lytte.

Les mer: Jakten-frier Anne Margith (54): – Jeg ble helt slått ut av Odd Arild

Se mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2 klokken 20.00.