LEKKER IKKE: Iker Casillas avviser at han lekker interne opplysninger til pressen i Spania. (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/Afp)
LEKKER IKKE: Iker Casillas avviser at han lekker interne opplysninger til pressen i Spania. (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/Afp)

Casillas slår tilbake mot ryktene: – Jeg er ingen muldvarp

Real Madrids stjernekeeper avviser at han lekker interne opplysninger til pressen.

En av verdens beste keepere, Real Madrids sisteskanse Iker Casillas, har de siste ukene blitt beskyldt for å lekke interne opplysninger fra garderoben om påståtte konflikter på Bernabeu.

LES OGSÅ: Ordkrigen mellom Pepe og Iniesta fortsetter: – Sannheten svir

I spanske aviser som Marca og Sport er det blitt hevdet at flere spillere mistrives med Cristiano Ronaldo som lagkamerat og at enkelte ikke liker trener José Mourinhos krevende lederstil.

– Dersom jeg ikke har feiret et mål er det fordi jeg er trist, eller for at jeg ikke støtter min lagkamerat Ronaldo. Men jeg er så stor fan av Ronaldo som det er mulig å bli

– Jeg lekker ikke til pressen
Nå rykker imidlertid Casillas ut og avviser at han er en «muldvarp» som forsøker å skape trøbbel for Mourinho og Ronaldo i Real Madrid.

– I løpet av de siste ukene har jeg ufrivillig blitt koblet til en rekke beskyldninger, skriver Casillas i en pressemelding publisert på sin offisielle Facebook-side.

– Dersom jeg ikke har feiret et mål er det fordi jeg er trist, eller for at jeg ikke støtter min lagkamerat Ronaldo. Men jeg er så stor fan av Ronaldo som det er mulig å bli, skriver Casillas, og fortsetter:

– Andre har beskyldt meg for å lekke historier til pressen. Jeg har spilt 13 år i verdens største klubb og alle disse påstandene er helt falske, fortsetter han.

LES OGSÅ: Messi-Ronaldo 2-2: – De er fra en annen planet
LES OGSÅ: Ekspertene ikke i tvil: – Lionel Messi fortjener fremdeles Gullballen

GODE VENNER: Ronaldo og Casillas har ikke en konflikt, hevder
  keeperen. (Foto: Andres Kudacki/Ap)
GODE VENNER: Ronaldo og Casillas har ikke en konflikt, hevder keeperen. (Foto: Andres Kudacki/Ap)

LES OGSÅ: Zlatan slår fast: – Noen andre enn Messi bør vinne Gullballen

Avviser Mourinho-rykter
Stjernekeeperen er også blitt beskyldt for å være en av dem som misliker Mourinho.

– Det er også en annen sak: Om jeg ikke går overens med Mourinho. Men er det noen jeg respekterer mer enn alle andre så er det min trener, som har hjulpet denne klubben til stor suksess, slår Casillas fast.

Casillas forbereder seg for tiden til Spanias viktige VM-kvalifiseringskamp mot Frankrike i Madrid tirsdag.

Den kampen sendes direkte på TV 2 Sumo og TV 2 SPORT.