cæsar
cæsar

Runas far kollapser og havner i koma

Sjekk hva som på skjer «Hotel Cæsar» denne uken.

Det er klart for en ny uke med «Hotel Cæsar», og nå får du en smakebit på hva du har i vente.

Jan kollapser

Både Pelle og Bea prøver å overtale Jan til å endre mening i donorsaken. Men Jan står på sitt, og mener at donasjon ikke er det som kan redde Runa. Bea beskylder Jan for å ta livet av datteren, og stemningen på hotellet blir opphetet. De ansatte føler med Runa, og gjør alt de kan for å gjøre Jans liv surt. Stuepikene er i sjokk når de finner Jan kollapset på hotellrommet.

Ledelsen stanser byggingen av revyscenen og trekker tilbake avtalen med TV 2 om å produsere årets «Skal vi danse»-sending. TV 2 svarer med et trekk som passer Eva dårlig.

Sjekk alle episodeguidene her!

Kunstig koma

Jan blir hentet av sykebil, etter at stuepikene fant ham kollapset på et hotelrom. I sykebilen får Bea vite at Jan skal legges i kunstig koma. Hun bestemmer seg raskt for at dette er en situasjon hun kan utnytte og ber sykehuset ta en blodprøve av en intetanende Jan. Vil Bea klare å lure Jan?

Politiet oppsøker Hotel Cæsar fordi de mener at det ligger noe kriminelt bak Jans kollaps.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Englemorder

Julie er tilbake for å hjelpe Anker-Hansen-konsernet som er i økonomisk krise. Monika ser sitt snitt til å få et bedre butikklokale til klesbutikken hun skal åpne på hotellet. Samtidig finner politiet en papirengel, som de tror kan ha noe med Jans kollaps å gjøre.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her.