Joshua King (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Joshua King (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
King
King

Joshua King: – Jeg er god nok til å starte

Joshua King håper Drillo velger ham foran Alexander Søderlund.

Larnaka (TV 2 Sporten): Norge tok et svært viktig poeng borte mot Sveits forrige fredag. Med seier mot Kypros i Larnaka vil Drillos menn overvintre med heng på førsteplassen i gruppe E. Haugesund-spissen Alexander Søderlund fikk tillit i forrige kamp.

Lysluggen gjorde sine saker bra, men ikke så bra at Joshua King har gitt opp håpet om en plass i startelleveren mot Kypros. Manchester United-spissen mener han holder nivået som skal til.

– Jeg har hatt tre gode innhopp, men det bor mer i meg. Jeg må starte en kamp for å få vist det frem. Han burde stole på meg etter tre gode innhopp. Det er mye skriverier om at jeg spiller med unger, men en del lag jeg spiller mot er tøffere enn Tippeliga-lagene. Han burde stole på at jeg holder nivået. Det er jeg ganske sikker på at jeg kan, sier King.

LES: Løpsmaskinene imponerte Drillo: – Fy flate som de jobbet!
LES: Drillo om VM-sjansene: – Sveits og Island ligger best an

Til daglig løper King rundt på diverse reservelagsbaner i England. Den talentfulle 20-åringen synes ikke det bør brukes mot ham. King mener reservelagsligaen holder et vel så høyt nivå som Tippeligaen. Manchester Uniteds 3-0-seier mot Stabæk i 2010 beviser at spissen trolig ikke er langt unna sannheten.

– Jeg var ikke med da. Mame Biram Diouf scoret vel to mål? Det sier litt. Det er min andre samling, og jeg forventer ikke å starte. Men det hadde vært gøy. Jeg føler meg klar, og jeg mener jeg er god nok til å starte. Nå som Moa er skadet, så åpner det opp for både meg og Søder. Han fikk starte sist og jeg håper jeg får sjansen på tirsdag, legger spissen til.

LES: Elyounoussi vil bli matchvinner mot Kypros: – Drømmer om det hver natt
LES: Syk Hauger sto over landslagstrening

– Hvem tror du Drillo velger?

– Det er et godt spørsmål. Jeg lurer like mye som deg. Jeg tror sjansen er 50/50, sier King.

Joshua King (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Joshua King (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)