ARSENE WENGER: Har lenge fått kritikk for å ikke bruke nok penger på nye spillere. (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)
ARSENE WENGER: Har lenge fått kritikk for å ikke bruke nok penger på nye spillere. (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Wenger får 320 millioner å handle for

Og City er med i kampen om superspiss. Sjekk søndagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Nesten ingen dager uten Radamel Falcao-rykter. Heller ikke unaturlig når han kanskje er den heteste spilleren på markedet. Søndag kom det frem at det er Chelsea og Manchester City leder an jakten på den notoriske målmaskinen fra Colombia. Lørdag varslet blant annet ekstrabladet at Chelsea står klare med 400 millioner for 26-åringen, og nå meldes det at det er de mørkeblå fra London og de lyseblå fra Manchester som leder an jakten.

Siste ord er definitivt ikke sagt i Falcao-sagaen.

FALCAO: (Foto: JOSE MIGUEL GOMEZ/Reuters)
FALCAO: (Foto: JOSE MIGUEL GOMEZ/Reuters)

Nettstedet talkSPORT meldte lørdag at Liverpool skal være interessert i spissen Gary Hooper. Søndag skriver Metro at Newcastle vil blande seg inn i kampen om den talentfulle Celtic-spilleren.

HOOPER: (Foto: MAXIM SHEMETOV/Reuters)
HOOPER: (Foto: MAXIM SHEMETOV/Reuters)

Aston Villa har hatt en mildt sagt variabel Premier League-sesong til nå. Paul Lambert har ikke fått helt sving på guttene fra Birmingham, og en av de største spørsmålstegnene er hvem skotten skal bruke på topp. Gabriel Agbonlahor er tilbake etter et skadeavbrekk, men han har spilt veldig ustabilt de siste sesongen. Engelskmannen har vært fra glimrende til helt fraværende.

Nyerværvelsen Christian Benteke ser ut til å få tillitt hos Lambert. Ikke unaturlig etter at de purpurrøde brukte 7 millioner pund på belgieren i sommer, noe som er mye penger for en klubb som har snurpet igjen pengesekken siden Martin O'Neill dro ut portene på Villa Park. I tillegg har «The Villans» unggutten Nathan Delfouneso. 21-åringen som knuste flere scoringsrekorder på juniorlaget for noen år tilbake, men er for øyeblikket lånt ut til Blackpool.

Dermed er kanskje Darren Bent på vei ut stadionportene til den tradisjonsrike klubben melder People.

Roberto_Mancini_961727i (Foto: Eamonn and James Clarke)
Roberto_Mancini_961727i (Foto: Eamonn and James Clarke)

Manchester Citys manager Roberto Mancini har fortalt at klubben ikke kommer til å relativt mye penger hvis de lyseblå ikke får en suksessfull Champions League-sesong. Dermed kan det se ut til at hvis for eksempel Wilifried Zaha eller Radamel Falcao skal få spille på Citys gressmatte i lyseblå trøyer må den nyrike klubben prestere godt i CL.

Arsène Wenger har mildt sagt vært forsiktig på overgangsmarkedet sammenlignet med de andre storklubbene i Premier League de siste sesongen. Kanskje litt med unntak av sommerens innkjøp. Mange supportere er fornøyd med at franskmannen er såppass dyktig med klubbens økonomi som han er, samtidig som andre Arsenal-fans mener det er på tide at han nå virkelig åpner lommeboken.

Og nå melder Daily Mail at den rutinerte manageren får 35 millioner pund å handle for i det neste overgangsvinduet. Men franskmannen er uansett veldig usikker på hvor han skal bruke dem, skriver avisen.

Samtidig melder tidligere Arsenal-spiller Ray Parlour at spissen Olivier Giorud er den rette mannen for klubben, skirver talkSPORT. Dermed mener han kanskje at Wenger ikke trenger å kikke på andre spisser den nærmeste tiden.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Ipswich er enig med Nigel Reo-Coker om en overgang, skriver Sky Sports. Spilleren har signert for tre måneder, og han ble hentet gratis.

NIGEL REO-COKER: Har tidligere spilt for Aston Villa og Bolton. Nå er han Ipswich-spiller. (Foto: John Walton/Pa Photos)
NIGEL REO-COKER: Har tidligere spilt for Aston Villa og Bolton. Nå er han Ipswich-spiller. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Partizan Beograd har gjort det klart at deres stjernespillere Nikola Ninkovic og Lazar Markovic ikke er til salgs, ifølge Sky Sports. Spillerne har blant annet vært jaktet av Tottenham, Lazio, Liverpool, Inter Milan og Dynamo Moskva.

LES OGSÅ: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene