larserikexit
larserikexit

Lars Erik Blokkhus ute av dansen:
– Nå blir det fest

Cowboyen fra Sande tapte cowboyduellen mot Vebjørn Sand.

Selv om Plumbo-Lars tok personlig rekord, og gjorde sin aller beste opptreden i «Skal vi danse», endte han likevel nederst på dommernes poengliste med 27 poeng etter kveldens danseshow. Det ble nemlig poengfest og en rekke toppkarakterer som ble utdelt denne kvelden.

Gikk ut med stil

– I dag ble det oss, men vi røk ut med stil. Jeg trodde faktisk at jeg var god i cowboyduell, men der tok jeg feil, sa Plumbo-Lars til tv2.no.

– I kveld blir det en fest, og i morgen tror jeg at jeg skal på dansetrening, men jeg skal jo ikke det. Neida, det blir å være med familien, ta det helt med ro og få være pappa på heltid. Jeg føler at jeg ikke har strukket helt til i denne perioden, men det har vært helt greit for dem at pappa skal danse på TV, sa den utstemte dansekjendisen.

– Det er veldig vemodig. Jeg kommer til å savne Lars Erik, dansen, treningen og alt det morsomme vi finner på på trening. Nå skal jeg tilbake til hverdagen. «Skal vi danse» er et eventyr som man får være med i på lånt tid, og det er veldig trist når det er over, sa Maria Sandvik backstage og gruer seg litt til uka som kommer.

– Abstinensene varer hele den første uka, da er det trist og fælt og et stort tomrom i tilværelsen, så da kan det være slitsomt.

Les også: Linni og Ben på delt førsteplass

Cowboy fra Sande

Lars Erik Blokkhus, som var i sitt rette element og viste seg som en ekte cowboy fra Sande, ble heller ikke reddet av fansen og seerstemmene, og måtte takke for seg. Det syntes dansepartner Maria Sandvik var veldig vemodig og hun var helt på gråten rett før dommen ble opplest.

– Jeg kommer til å savne Lars Erik kjempemasse, sa hun med tårene i øyene.

– Det endte med stil. Tusen takk for en fantastisk tid og du har lært meg utrolig mye, sa Lars Erik til Maria.

Se Plumbo-Lars sin siste dans på parketten:

670790

Dommernes ønske oppfylt

Selv om seerne tilslutt bestemte hvem som skulle forlate parketten, fikk de fire dansedommerne også fortelle hvem de ønsket seg videre i konkurransen.

– Totalt sett går min stemme til Vebjørn, sa Trine Dehli Cleve.

– Lars Erik har nok hengt for mye i baren for omdansen var ikke god, sa Tor Fløysvik som ga stemmen sin til Vebjørn.

– Nå er du på vei opp igjen, og jeg synes Vebjørn kom best ut av duellen, sa Karianne Gulliksen. Christer Tornell var samstemt med de andre dommerne og ga også sin stemme til Vebjørn.

Les også: – Jeg ble dypt smigret og sjenert

Rockeren mot kunstmaleren

Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik møtte kunstner Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya i kveldens danseduell.

– Sånn er livet og jeg skal gi alt jeg har. Jeg synes det er utrolig morsomt å danse, og stå opp om morgenen og danse med Nadya, sa Vebjørn rett før duellen.

– Jeg synes det gikk bra. Den satt kanskje litt bedre første gang, for det var mer nervepirrende denne gangen, sa Plumbo-Lars etter å ha danset quickstep i duellen.

Se bilder fra cowboysendingen her:

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdager klokken 19.30!

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside

Følg «Skal vi danse» på Facebook