ben (Foto: Stella Pictures, Privat)
ben (Foto: Stella Pictures, Privat)

Hvem kler brudekjolen best av Ben Adams og kjæresten?

– Det er ikke det fineste jeg har sett.

A1-stjernen Ben Adams er for tiden å se på parketten i «Skal vi danse», hvor han svinger seg i stramme, glitrende danseantrekk uke etter uke. Men også på hjemmebane blir Ben utfordret på klesfronten – Kjæresten Sara Skjoldnes har nemlig publisert et bilde på egen blogg, hvor Ben poserer i en lekker brudekjole.

Under tittelen «Hvem kler brudekjolen best?» har Sara publisert kjolebildet av Ben ved siden av et bilde der også hun er ikledt brudekjole.

Les også: A1-kjæreste gir ut eget album

– Ikke det fineste jeg har sett

ben2 (Foto: Privat)
ben2 (Foto: Privat)
– Det er to forskjellige kjoler. Ben har akkurat spilt inn en ny musikkvideo, hvor det er en brudesetting, og derfor tok han den på seg bare på gøy, sier Sara til «God kveld Norge».

– Hvordan synes du han kler brudekjole?

– Det er vel ikke det fineste jeg har sett. Faktisk så er det litt grusomt, men jeg synes det er morsomt, sier Sara, som vil være til stede i nydalen lørdag kveld for å heie på sin kjære i «Skal vi danse».

Les også: A1-Ben sjekket opp kjæresten i fylla

På leilighetsjakt i Norge

Ben Adams og hans norske kjæreste Sara Skjoldnes ble et par for tre år siden.

Den siste tiden har de begge oppholdt seg veldig mye i Norge. Og nå har de bestemt seg for at de skal bytte ut hotellrommet med en egen leilighet.

– Hadde jeg visst for to år siden hvor mye jeg kom til å være i Oslo, hadde jeg kjøpt noe da, forteller Ben til «God kveld Norge».

Derfor går de nå på visninger i hovedstaden.

– Tenk å ha sitt eget sted, drømmer tidligere «Frøken Norge»-vinner Sara.

– Vi skal få det, slår Ben fast.

Les mer: Ben Adams og kjæresten jakter på drømmeleiligheten