tay3
tay3

Ny bok avslører sjokkpåstander om Elizabeth Taylors sexliv

«Hun hadde en affære med Ronald Reagan og trekantsex med John F. Kennedy og Robert Stack».

En ny bok kommer med avslørende påstander om avdøde Elizabeth Taylors kjærlighetsliv, skriver avisen The Columbus Dispatch lørdag.

Les også: Elizabeth Taylor hadde et hemmelig barn

Sjokkerende påstander

Forfatterne Darwin Porter og Danforth Prince hevder i sin bok av den verdenskjente skuespillerinnen hadde en affære med Ronald Reagan da hun var i tenårene, samtidig som de hevder at hun hadde trekant med president John F. Kennedy og skuespiller Robert Stack.

INGEN IGJEN: Brødrene Kennedy står alle igjen som ikoner i amerikansk politikk. Fra venstre; John F. Kennedy, Robert «Bobby» Kennedy og nylig avdøde Edward «Ted» Kennedy.  (Foto: SCANPIX)
INGEN IGJEN: Brødrene Kennedy står alle igjen som ikoner i amerikansk politikk. Fra venstre; John F. Kennedy, Robert «Bobby» Kennedy og nylig avdøde Edward «Ted» Kennedy. (Foto: SCANPIX)
Forfatterne sier at de har brukt år på å undersøke skuespillerinnens liv. De hevder i boken at den da 36 år gamle Ronald Reagan inviterte Taylor til middag i hans hjem, og at hun påfølgende forførte ham. De hevder også at et nakenbad i JFKs svømmebasseng resulterte i en het trekant med presidenten og skuespiller Stack. Begge var de gifte på dette tidspunktet.

Boken er i tillegg full av pirrende detaljer om andre møter det er blitt sagt at Taylor hadde – blant annet med Frank Sinatra, Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis og Paul Newman.

Les også: Elizabeth Taylor nektet å gå i Jackos begravelse

Døde av hjertefeil

Elizabeth Taylor døde i 2011 i en alder av 79 år.

Skuespillerstjernen døde etter lang tids sykdom på sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles.

Taylor døde av hjertefeil.

Hun skal ha slitt med helseproblemer mesteparten av livet sitt og 2010 skal hun ha fortalt venner og familie at hun ikke ønsket å legge seg under kniven flere ganger, til tross for at hun led av voldsomme nakkesmerter.

Verdens vakreste kvinne

Taylor filmdebuterte som 10-åring i 1942, og slo gjennom i Hollywood allerede som tolvåring i filmen «National Velvet».

Hun ble regnet som en av de beste skuespillerne noensinne, med en rolleliste få kan toppe. Hun har spilt i klassikere som «Cleopatra» og «Cat on a Hot Tin Roof». Hun var kjent for sine mange fine rolletolkninger, så vel som for sin glamorøse livsstil og mange ekteskap. Hun var lenge ansett som en av verdens vakreste kvinner.

Les også: Elizabeth Taylor er død

Gift åtte ganger

Taylor var gift åtte ganger med syv forskjellige menn, deriblant hotellarvingen Nicky Hilton, sanger Eddie Fisher, produsent Mike Todd og senator John Warner.

Hennes mest berømte ektemann var imidlertid den avdøde skuespilleren Richard Burton, som hun giftet seg med to ganger. Burton og Taylor forelsket seg under innspillingen av «Cleopatra» i 1963. Paret giftet seg tolv måneder etter innspillingen, men ekteskapet tok slutt etter ti år.

Ifølge Taylor var årsaken til skilsmissen at Burton drakk for mye og at de stadig kranglet.

Stjernen hadde fire barn, og ble bestemor for første gang som 39-åring i 1971.