MISBRUKT: Nakenbilder av Pia Tjelta er spredt på internett.
MISBRUKT: Nakenbilder av Pia Tjelta er spredt på internett.

Pia Tjelta: – Håper jeg får oppleve å få flere barn

Ble mamma i en alder av 22. Nå vil Pia har flere barn.

Pia Tjelta bor i dag i et hus med hage ved Tåsen i Oslo. Her tilbringer hun hverdagene med datteren Sofia (11), samboer Mads Ousdal og hans datter Elsa (8).

– Kilden til alt godt

Det er nå rundt fem år siden skuespillerinnen fant lykken med kollega Mads Ousdal. Samboerparet har både hus og hage på plass, men Pia innrømmer nå at hun gjerne kan tenke seg flere barn.

– Dette er jo helt hypotetisk – men, ja, jeg håper jeg får oppleve å få flere barn, sier Pia i et intervju med bladet Henne.

Og til tross for at Pia husker veldig godt hvordan det var med amming og nattevåk da hun ble mor for elleve år siden, er hun ikke i tvil om at hun ville orket det igjen.

– Jeg er helt, helt sikker. Jeg synes ungene er kilden til alt godt her i livet. Jeg kan ikke få nok av dem, sier hun til bladet.

Pia innrømmer likevel at hun i dag nok ville blitt en mye mer engstelig mamma.

– Jeg er veldig spent på hvordan det eventuelt blir. Tenk at jeg var så ung sist gang! Da var jeg så uredd. Jeg tror ikke jeg tenkte en eneste gang at noe kunne gå galt, sier hun.

Les også: Mads Ousdal: – Pia har forandret meg

– Beundrer Mads

Pia Tjelta og samboeren Mads Ousdal spiller mot hverandre i den kinoaktuelle filmen «90 minutter».

Hun har uttalt til «God kveld Norge» at det å spille mot kjæresten er en sann fryd.

– Det er bare fint. Jeg beundrer Mads veldig som skuespiller og vi kjenner hverandre godt så det oppleves som utelukkende trygt og positivt, sier Tjelta.

Les mer: Pia om kjæresten: – Jeg beundrer ham