Drillo svært tilfreds med prestasjonen

Egil «Drillo» Olsen var glad etter at Norge tok et fortjent poeng i bortekampen mot gruppefavoritt Sveits fredag kveld.

– Først av alt er jeg veldig fornøyd med prestasjonen. Vi prøvde å spille på våre styrker, med fysikk og mye løping. Vi håpet å skape sjanser, kanskje først og fremst på dødball. Vi lyktes med det, men dessverre greide vi ikke å unngå dødballmål mot, sa han.

– Jeg er tilfreds med resultatet. Det ble vel 6-5 i sjanser, så det var en jevn kamp. Jeg tror ikke mange andre i denne gruppen tar poeng i Sveits. Det er en bonus med poeng i en vanskelig bortekamp som denne, og jeg ønsker Sveits velkommen til Norge neste år. Det blir vanskeligere for dere der!

Drillo trakk fram Daniel Braatens innsats.

– Vi var spente, for opplegget vårt var veldig avhengig av Daniel. Hadde han mislykkes, ville vi slitt. Han gjorde stort sett jobben sin inntil han ble for sliten mot slutten, sa han.

Drillo sa at han prøvde å justere strukturen i midtbanefemmeren underveis.

– Femmeren hang ikke helt sammen i første omgang. Vi slet litt med strukturen. Vi prøvde å justere, men det ble ikke helt bra etter pause heller.

Vegard Forren fikk sin ilddåp på bestelaget og hadde to store sjanser.

– Mitt subjektive inntrykk er at han gjorde en god kamp, og han kunne gitt oss ledelsen på en innøvd dødball. Det var synd at vi ikke fikk den goalen, sa Drillo.

Landslagssjefen er klar over at det var stor forskjell på null og ett poeng i Bern.

– Det er langt fram, men som jeg hørte Ottmar Hitzfeld si så er denne gruppa såpass jevn at ingen kamper er avgjort på forhånd. Vinner vi alle hjemmekampene, og spiller jevnt bra borte, så er jeg ganske trygg på at vi havner i Brasil til slutt, sa Drillo, som hadde et helt annet syn enn Hitzfeld på dommeren.

– Jeg synes han var meget dyktig. Vi har registrert i sveitsernes tidligere kamper at de har et par spillere som ramler veldig lett, og de lurte ikke dommeren i dag. (©NTB)