Madelen bersås (Foto: www.toellefsen.com)
Madelen bersås (Foto: www.toellefsen.com)

Fra Paradise Hotel til hestemøkk og trav i Sverige

Madelen Voreland Berås (20) ble kjent da hun vant Paradise Hotel. Nå satser hun på en hestekarriere i stallen til en av Sveriges beste kusker.

Kristiansand-fødte Madelen, kjent fra tiden som «Paradise Hotel» deltager i 2011, er søsteren til en av Norges beste montèryttere, Malin Berås. Nå er Madelen ansatt på stallen til Lufti Kolgjini i Sverige, en av de ledende travtrenerne og kuskene over grensen.

– Jeg stortrives her, sier hun til svenske Aftonbladet.

Få ferske travtips fra TV 2 Sporten her

USA eller Sverige
Etter å ha bodd i Los Angeles og studert teater, har Berås bestemt seg å gjøre som søster Malin og satse på en karriere innen trav og hestesporten. Hun har vært ansatt på stallen til Kolgjini i tre uker, og har ansvaret for ni hester.

– Her kommer jeg til å bli værende en stund, jeg stortrives. Jeg har ingen planer om å reise tilbake til USA. Det er veldig bra her og jeg får trent hester i tillegg til at det kommer til å bli bygget en helt ny galoppbane som vi skal trene på igjennom vinetren, sier 22- åringen.

Madelene Voreland Berås er datter av Arild Berås, en rutinert travtrener på Sørlandet. Hun har ingen planer om å komme tilbake til Norge med det første.

– Nei, det er heldigvis bare en time med fly. Jeg savner selvfølgelig familien, men her har jeg det veldig bra. Det sier Madelen Voreland Berås.

malin_berås_2
malin_berås_2

Få ferske travtips fra TV 2 Sporten her