tormagneannsolveig
tormagneannsolveig

Jakten-Ann Solveig: – Jeg sliter skikkelig

Synes det er vanskelig å være hos Tor Magne.

Ann Solveig Jonsen (23) fra Vinje i Telemark er en av tre jenter som er igjen på gården hos Tor Magne Egge på Hadeland.

Foreløpig har det bare vært ett valg på gården til Tor Magne, og stemningen er avslappet.

I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» ser vi at Ann Solveig endelig får litt alenetid med bonden sin.

Se daten fra kveldens episode i videoen øverst!

– Jeg har valgt å stenge ute følelser og det gikk jo fint helt i starten, men det blir etter hvert veldig vanskelig å holde tilbake. Jeg kunne absolutt sett for meg han som mannen min, sier hun i programmet.

Les også: Odd Arild: – Veldig vanskelig å sende Kathrine hjem

– Jeg sliter skikkelig føler jeg

I TV2.nos gårdskamera hjemme hos Tor Magne forteller Ann Solveig at situasjonen med hun og de to andre jentene er spesiell.

anns
anns

– Settingen er veldig vanskelig. Jeg sliter skikkelig føler jeg. Det er kameraer overalt og det blir jo ikke slik det hadde vært i virkeligheten. Det er ikke enkelt i det hele tatt. Men jeg er jo med på det fordi denne bonden var så bra. Og det synes jeg jo fortsatt. Det er bare å prøve så får man se hvordan det går. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun i videoen du kan se nederst.

Hun forteller at hun prøver å holde litt tilbake på dette med følelser.

– Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, selv om det er veldig vanskelig. Jeg tenker jo på det. Men jeg tror at uansett hvem som blir igjen til slutt må starte prosessen litt på nytt.

Les også: Elisabeth trakk seg fra Jakten-Tor Magne

Elisabeth ble den første som måtte forlate gården til Tor Magne. Dette var mer eller mindre frivillig, men iallfall veldig overraskende for de andre jentene som ikke visste at Elisabeth ville hjem selv.

– Det var ikke det jeg hadde forventet i det hele tatt. Jeg skjønner det nå at han er veldig god til å skjule hva han føler. merkelig det der altså.

Overrasket over hvor rolig hun var

Som vi har sett i programmet så har Ann Solveig flere ganger sagt at hun sliter med å komme gjennom når de andre prater.

Men speeddaten synes hun gikk bra.

– Det var veldig spesielt å møte en person for første gang på denne måten. Jeg var utrulig nok helt rolig før jeg skulle inn, noe som overrasker meg veldig. Jeg syns speeddaten gikk bra, praten gjekk lett, og de sju minuttene gikk fort, fortalte Ann Solveig til TV2.no før hun dro til gårdsuken hos Tor Magne.

Les også: Jakten-Camilla ble mobbet i 17 år: – Ingen skal få knekke meg lenger

656960

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 i kveld klokken 20.00!