VIL SKIFTE NAVN: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown hater at navnet hennes assosieres med faren Bobby Brown.
VIL SKIFTE NAVN: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown hater at navnet hennes assosieres med faren Bobby Brown.

Nå kommer realityserien om Whitney Houstons familie

Annonserer forlovelse med «adoptivbror» på TV.

Nå er reality-serien om Houston- familien straks sendeklar.

Les også: Bobbi Kristina arver alt

Serien dreier seg om familien og hvordan de klarer seg etter Whitneys død, og hovedperson er Whitneys datter, Bobbi Kristina Brown.

Forlovet

Bobbi Kristina, som er nitten år gammel, har skapt stor furore ved å date sin egen stebror, Nick Gordon.

Nick Gordon flyttet inn hos Houston da moren hans ikke klarte å ta vare på han mer. Han ble aldri offisielt adoptert, men Whitney skal ha behandlet han som sin egen, og Bobbi kalte han sin bror før paret utviklet et mer intimt forhold.

Les også: Hevder Whitneys datter tok dop etter begravelsen

Nå skal paret ha forlovet seg, og annonseringen av nyheten blir gjort i det nye realityshowet «The Houstons: On our own», skriver E! online.

Sniktitt

Ryktene om en forlovelse har svirret i lengre tid, men ingenting har foreløpig blitt bekreftet. Ser man derimot på sniktitten på showet er det tydelig at Bobbi Kristina sier fra til familien at hun og adoptivbroren har forlovet seg.

FORLOVET: Bobbi Kristina smiler igjen
FORLOVET: Bobbi Kristina smiler igjen

Dopet seg

Bobbi Kristina skal selv, som moren, ha problemer med narkotika. Ifølge avisen The Daily Beast stakk hun av for å dope seg etter morens begravelse.

– Familien forsøkte å redde Whitney og det fungerte ikke. Nå frykter de at det samme skal skje med Bobbi Kristina, sier kilder til avisen.

Stakk av

Etter begravelsen i Newark utenfor New York skal Bobbi Kristina ha forsvunnet.

–Alle prøvde å få tak i henne på mobilen hennes. Det ble mye oppstandelse og aktivitet etter bisettelsen, slik at hun kunne smyge seg unna usett, sier kilder til avisen.

En person som var i samme rom som familien Houston bekrefter overfor avisen at Whitneys datter befant seg på et hotellrom og «ble høy» – og at familien ikke fant henne før timer senere