bekymret
bekymret

Farmen-Elin: – Folk vil ha ut de som skriker høyest

Sabotasje-kvartetten på «Farmen» får nerver.

Allerede i første episode av «Farmen» så vi at Ann-Kristin Barikmo (50) havnet i diskusjoner med storbonden Andreas Nørstrud (28) etter at sistnevnte sjokkerte de andre deltakerne med sitt kvinnesyn og svært kontroversielle meninger.

Les også: – Mange vil nok synes at Andreas har mosegrodde meninger

Bekymret for at de skal mislykkes

Etter dette har ikke Ann-Kristin hatt så lyst til at Andreas skal få finalekniv, som kan bli en fordel i en eventuell «Farmen»-finale.

Hun har gått sammen med tre andre deltakere om å sabotere ukesoppdraget i all hemmelighet mens resten av gjengen står på uvitende om kvartettens planer.

Sammen helte de vann på rømmen, og ga flatbrød til grisene. Deltakerne er avhengig av denne rømmen å få til å lage 70 bakkels som er en del av ukesoppdraget.

– Jeg har aldri vært en bitch

Selv om Ann-Kristin har gått i spissen for saboteringen, så har hun også tre andre på lag med seg. Nemlig Jon Lundemoen (28), Ragnhild Ouren (31) og Elin Jeanette Christiansen (30).

elin_230
elin_230

Selv om Elin allerede i Farmens første uke har vært en del av saboteringen, sa Elin til TV2.no like før hun gikk inn på «Farmen» at planen var å holde seg lavt i terrenget.

– Man må kanskje ikke vise seg selv altfor mye med en gang. Men bare være der, jobbe og være venner egentlig. Vi har jo sett gang på gang at det kanskje er dem som skriker høyest ikke blir så godt likt. At folk vil ha dem ut. Jeg er ikke interessert i å reise ut etter tre uker, sa hun.

– Jeg har aldri vært en bitch og det kommer jeg heller ikke til å være nå.

Jon er bekymret for å mislykkes

jon
jon

Kan det være at resten av deltakerne likevel klarer å fullføre baksten, selv om de har ødelagt rømmen?

– Jeg er litt bekymret for rømmen. At den skal bli til rømme likevel, sier Jon Lundemoen når han og Ann-Kristin sitter ute i sola på tunet.

– Nei da, ingen fare. Det er bare et lite lag på toppen av de to som ser ut som rømme. Resten er bare suppe nedi, beroliger Ann-Kristin.

– Går det å lage kjeksene uten smør? undrer Jon.

– Nei, nei. Det kjenner de folka vet du, sier Ann-Kristin og tenker på mentors kone som skal godkjenne ukesoppdraget.

Se klipp fra kveldens program øverst!

– Håper kakene blir kjempemislykka

Selv om resten av deltakerne skulle klare å få til en bakkels-deig, så håper firkløveret at ukesoppdraget skal gå skeis.

– Vi håper at de ikke skal klare ukesoppdraget og at kakene blir kjempemislykka. At Andreas ikke skal få finalekniv, og at han ikke skal få komme til marked, sier Ann-Kristin.

Se intervju med Elin før «Farmen» her:

(Artikkelen fortsetter under videoen)

665401

«Farmen» ser du på TV 2 i kveld klokken 21.45!