Suzann Pettersen storspilte

Suzann Pettersen storspilte på den andre runden i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur fredag. Hun gikk fra 39.- til 3.-plass i turneringen.

– Det var en flott 64-runde for mitt vedkommende i dag, men det aller beste var at vi kom oss gjennom denne annenrunden før uværet satte inn. Det er blitt temmelig røft på banen nå i ettermiddag, skrev Suzann Pettersen på twitter etter fredagens runde.

Med sju birdier gikk den norske golfproffen andrerunden på 64 slag og var sju under par. Hun viste helt andre takter enn på førsterunden torsdag, da hun gikk på par etter tre birdier og tre bogeyer.

Hun var klart best på den andre runden, der hun slo Choi Na-yeon med tre slag. Men det er fortsatt den koreanske jenta som leder med 132 slag totalt foran amerikanske Sydnee Michaels med 134 slag. Deretter følger Pettersen og tre andre spillere med 135 slag totalt.

Det er helt klart at den runden Tutta gikk fredag er en av de bedre rundene hun har gått på LPGA-touren i årets sesong, som ikke har vært preget av altfor mange oppturer for hennes del.

Turneringen i Malaysia fortsetter lørdag og avsluttes søndag. (©NTB) (©NTB)