thomasmyhrefcfootball
thomasmyhrefcfootball

Se FC Football her: Da Sjevtsjenko ga Thomas Myhre en flenge i pungen

Vi besøker klubben med verdens lengste stadionnavn, Thomas Myhre forteller om da Andrej Sjevtsjenko ga han en flenge i pungen, og vi titter på Bin Laden og Batmans innsats i lokalvalget i Brasil. Se den nye FC Football her.

Se hele FC Football på tv2.sumo.no

Den lille klubben Clay Cross Town forandret i sommer navnet på klubben, og valgte samtidig å forandre navnet på stadion. De lagde et lotteri, hvor vinneren ville få kalle opp stadion den neste sesongen. Det endte opp med at de fikk et navn de ikke var så fornøyd med, men til gjengjeld var det trolig verdens lengste, og de har nå håp om at stadionnavnet deres dukker opp i Guinness rekordbok.

Thomas Myhre er gjest, og fortalte blant annet om hans vakre øyeblikk med Thierry Henry på Highbury, og da Andrej Sjevtsjenko lagde en flenge i pungen hans.

Se Sjevtsjenko-klippet over eller se hele FC Football på tv2sumo.no.

Vi oppsummerer som vanlig Premier League-runden, og fokuserer på en lang tunge på Newcastle, Pauls Scholes’ ansiktstøying, Sandros målfeiring og det Gary Lineker kalte tidenes verste heading i Premier League (utført av Alexander Tettey).

I Brasil ble kampene søndag avlyst på grunn av lokalvalg, så vi har tatt en titt på noen av kandidatene. Blant de vi liker best er fotballspilleren Dinei, men kandidatene Batman, Rambo og Bin Laden har også fått en spesiell plass i hjertene våre.

Se hele FC Football på tv2.sumo.no