Røa fikk revansjemuligheten

Røa tapte cupfinalen på straffer for Stabæk sist sesong. 24. november får de sjansen til å slå tilbake mot samme motstander i årets cupfinale i fotball for kvinner.

Det var ikke spilt i mer enn rundt 40 sekunder av torsdagens NM-semifinale før June Tårnes sendte et langskudd fra rundt 25 meter i mål bak Arna-Bjørnar-keeper Erika Skarbø.

Gunhild Herregården headet inn 2-0 i 2. omgang, og etter et fint angrep gjorde Emilie Haavi 3-0. Hege Hansen reduserte for Arna-Bjørnar etter 81 spilte minutter.

Røa er i sin femte cupfinale på rad, og igjen møtes de to store i norsk kvinnefotball til dyst.

– Dette var ufattelig deilig. Vi tok oss selv i nakken etter sist helg og svarte på tiltale, sa Røa-trener Geir Nordby til NRK.

Laget har stått fram som formlaget i lang tid. Det forteller 18 strake seirer det beste om. Røa har ikke tapt siden mai. Det oser kvalitet av jentene fra Oslo vest. (©NTB)