annaliisatobias
annaliisatobias

«Jakten»-Tobias: – Dritt å ikke bli valgt videre

Slik går det med Tobias etter Anna-Liisa sendte ham hjem fra «Jakten på kjærligheten».

– Akkurat nå er jeg lei meg og har en tung følelse, sier Tobias Engels (29) fra Søre Osen rett etter at han ikke ble valgt videre av Anna-Liisa Evensen i mandagens «Jakten på kjærligheten».

Se intervju med Tobias nederst i artikkelen, og Anna-Liisas valg øverst!

Anna-Liisa var den eneste som hadde valg denne gang, og det ble tyske Tobias som måtte forlate gården.

– Valget for meg var ganske greit. Det er tungt å sende noen hjem og kanskje måtte skuffe noen. Begrunnelsen til at jeg valgte Tobias var at jeg ikke føler at vi har den kjemien som skal til for å kunne ha et forhold. Jeg synes han er en utrolig flott person og ønsker ham lykke til videre, sier Anna-Liisa til TV2.no rett etter valget.

– Jeg litt frekkere og større i kjeften

I videoen nederst ser du at Tobias har vært forberedt på å ikke bli valgt denne gang.

– Jeg var litt for rolig for henne og ikke så morsom som de andre. Det var ikke en som meg hun lette etter, fortsetter han.

– Å komme tilbake til hverdagen blir vanskelig. Dette har vært en veldig fin tid. Livet går videre, så man må bare komme tilbake i hverdagen og finne sin plass igjen. Jeg er tom for følelser nå. De kommer helt sikkert senere, sier Tobias i videoen som ble spilt inn for en stund tilbake.

– Jeg litt frekkere og større i kjeften

Nå har det gått noen uker etter valget hos Anna-Liisa ble spilt inn, og Tobias forteller til TV2.no at det går bra med han om dagen.

– Men det var trist å bli valgt bort. Livet går videre, men jeg synes det var flaut. Det var vel riktig hvis de andre hadde bedre kjemi med henne, men for meg var det litt dritt, sier han til TV2.no.

– Rakk du å bli betatt av Anna-Liisa?

annalisatobias
annalisatobias

– Ja, jeg vil si det. Jeg skulle gjort mer innsats. Jeg følte at jeg ikke fikk vist hvem jeg er. Jeg burde kommet mer i prat med henne. Egentlig er jeg litt frekkere og større i kjeften, sier han og ler.

– Jeg spøker mer, ikke helt i samme grad som Jøran. Han er ekstrem, fortsetter Tobias og forteller at det fort kan bli at han blir litt stille når han ikke skjønner den norske humoren helt når de andre guttene parodierte hverandre og sånn.

– Følte du at du klarte å være deg selv?

– Nei, absolutt ikke. Vennene mine spør «er det deg? Kan det være deg? Du holder deg tilbake». Det var vanskelig. Jeg hadde mye i bakhodet hele tiden. Jeg ville ikke si noe feil eller noe sånt, fortsetter Tobias som rett og slett ikke liker å se seg selv på TV.

– Det er så flaut. Jeg sitter med en pute foran ansiktet og sier «å nei», selv om vi bare gjør helt vanlige ting på TV.

Les også: Jakten-Ann Solveig: – Jeg sliter skikkelig

«Du er en sjarmerende drømmemann»

Tobias har fått flere positive tilbakemeldinger etter at han har vært på TV, og på nettet er det noen som har skrevet at de håper at Anna-Liisa skal velge Tobias.

– Jeg har fått SMS fra ukjent nummer der det stod «du er en sjarmerende drømmemann». Helt utrolig. Da blir jeg helt rød. Jeg liker ikke oppmerksomhet på meg. Jeg var med i «Jakten på kjærligheten» fordi at Anna-Liisa virket interessant. Jeg tenkte ikke så mye på dette med TV.

Tobias er fortsatt singel i dag.

– Jeg har ingen kjæreste, alt er som før. Jeg går ikke så mye på byen heller, men jobber mye.

Se Tobias like etter valget hos Anna-Liisa:

668545

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokken 20.00!