AVSLØRER: Kong Carl Gustafs påståtte elskerinne navngir flere kjente svenske profiler som sexpartnere i selvbiografien «Adjø til det søte liv». (Foto: Thomas Engström, © AH)
AVSLØRER: Kong Carl Gustafs påståtte elskerinne navngir flere kjente svenske profiler som sexpartnere i selvbiografien «Adjø til det søte liv». (Foto: Thomas Engström, © AH)

Henemark navngir flere svenske kjendiser som sexpartnere

– Naturligvis endte det med en trekantsorgie.

For to år siden ble tidligere modell og artist Camilla «La Camilla» Henemark hengt ut som kong Carl Gustafs elskerinne.

Les også:Carl Gustafs påstatte elskerinne til «Skavlan»

Avslører kjente sexpartnere

I samarbeid med journalist Carina Nunstedt utgir nå Henemark en selvbiografi, «Adjø til det søte liv», der hun deler sine opplevelser med Carl Gustaf, og navngir flere svenske kjendiser som sine sexpartnere.

Ifølge Aftonbladet skriver Henemark om en het natt med to av Sveriges største idrettsstjerner, en tidligere tennisspiller og fotballspiller.

– Jeg sa som vanlig, kjør på. Naturligvis endte med en trekantsorgie. Da vi forstod at ingen av oss hadde kondomer, ringte vi til resepsjonen og ba dem legge noen utenfor døren, skriver Henemark ifølge den svenske avisen.

Den tidligere artisten har tidligere gjort det kjent at hun vil skrive om opplevelsene med kong Carl Gustaf.

– Det er helt klart at kongen er ett kapittel i mitt liv, sa Henemark om biografien til SVD kultur tidligere i år.

Les også:Hoffekspert om skandalebildet på Carl Gustaf: – Sterk kost!

Gjester «Skavlan»

Fredag 12. oktober gjester den mye omtalte 48-åingen «Skavlan» på NRK. Det er uvisst om hun vil røpe sine opplevelser til «talkshowkongen» Fredrik Skavlan, men det er ingen tvil om at intervjuet blir eksklusivt.

– Camilla Henemann gir et eksklusivt intervju til Skavlan, og det er vi så klart veldig stolte av, sier presseansvarlig for «Skavlan», Karoline Berg til «God Kveld Norge».

Les også:Kong Carl Gustafs venn innrømmer løgn