SYLTYNN: Sarah Palin med sin nye, slanke kropp forteller i en mail til people magazine at hun nå jobber med en fitness bok.
SYLTYNN: Sarah Palin med sin nye, slanke kropp forteller i en mail til people magazine at hun nå jobber med en fitness bok.

Syltynne Sarah Palin overrasker

– Jeg jobber med en fitness bok.

Nye bilder av en syltynn Sarah Palin florerer på nett og flere medier har spekulert i om den tidligere guvernøren for Alaska lider av spiseforstyrrelser.

Palin selv benekter dette på det sterkeste.

Les også: Truet med å voldta Sarah Palins datter

Lager fitnessbok

Tvert imot skriver hun i en mail til People Magazine at hun og familien holder på med å skrive en fitness bok.

–Vår familie skriver en bok om fitness og selvdisiplin som fokuserer på hvor vi får vår energi og balanse fra som gjør at vi fremdeles kan spise vår høyt elskede, hjemmelagede «trøstemat», skriver hun i mailen ifølge bladet.

Videre skriver Palin på 48 at boken skal bli noe alle kan sette pris på.

– Vi lover dere at det vi gjør fungerer og samtidig gir det et tilfredsstillende liv som alle kan nyte av, skriver hun.

Det kommer ikke fram hvilket forlag som vil gi ut boken eller når den kommer til å komme ut i butikkene.

Les også: Gjett hvem som skal spille henne i ny film

Kokain og utroskap

Sarah har også fått oppmerksomhet for en annen bok som har handlet om henne.

Joe McGinniss skrev boken «The Rogue: Searching for the Real Sarah Palin» hvor det blant annet sto at den kjente republikaneren skal ha bedrevet utstrakt bruk av kokain og hatt et utenomekteskapelig forhold til mannen Todds forretningspartner. Et forhold som skal ha pågått i seks måneder.

Forfatteren påsto også at Palin skal ha hatt en affære med basketballstjernen Glen Rice. Hun skal ha møtt idrettsutøveren første gang 1987 da hun spilte basketball selv.

Det hevdes også at både Sarah og ektemannen Todd brukte store mengder kokain før hun ble guvernør, og hun skal ha blitt observert mens hun sniffet narkotika av en stor oljetønne mens hun kjørte snøscooter med venner.

Palin var visepresidentkandidat ved presidentvalget i USA i 2008.

Les mer:– Hun brukte kokain og var utro