JOSHUA KING: Ble onsdag klar for Henning Bergs Blackburn. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
JOSHUA KING: Ble onsdag klar for Henning Bergs Blackburn. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Joshua King med storspill for Uniteds U21-lag

Herjet i generalprøven før fredagens viktige VM-kvalik.

God nyhet til Drillo og alle norske fotballfans: Joshua King viste gryende form med storspill for Manchester Uniteds U21-lag mandag kveld.

Oslo-gutten tidvis herjet i seriekampen mot Southampton og noterte seg for to målgivende pasninger. Kampen endte til slutt 3-3.

Les også:Ryggplagede Moa: – Det går ikke så bra
Les også: Nannskog om Norges spissituasjon: – Et kjempeproblem

– Formen min er bra. Det har den vært siden et par uker før sist samling. Jeg har holdt det oppe og trent hardt. Jeg holder 90 minutter nå. Jeg ble tatt av litt før slutt, men føler jeg kunne spilt en omgang til, sier King til VG Nett.

Den solide kampen bør telle i Kings favør for å få starte fredagens viktige VM-kvalikkamp mot Sveits. Spesielt ettersom en skadeplaget Moa måtte melde forfall mandag.

King har vært et frisk pust på det norske landslaget denne høsten med sterke innhopp både mot Island og Slovenia.

– Nå må vi andre viste at Moa ikke er den eneste spissen. Alexander Søderlund, Daniel Braaten og jeg må steppe opp. Men det er selvsagt et stort tap å miste Moa, sier King.

TV 2s fotballekspert Henning Berg har på sin side Braaten og Søderlund som de fremste favorittene til å starte mot Sveits.

– Joshua King er mer en outsider. Han har et langt dårligere utgangspunkt med matching kun blant reservelagsspillere, sier Berg.

Uniteds U21-lag er for øvrig ubeseiret i den nyoppstartete U21-ligaen og topper tabellen.