FIKK HJELP?: Ellen Arnstad fikk mer hjelp enn hun kanskje var klar over under Skal vi danse i 2009. (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
FIKK HJELP?: Ellen Arnstad fikk mer hjelp enn hun kanskje var klar over under Skal vi danse i 2009. (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Aller-sjefen ba ansatte stemme på Ellen Arnstad

Alle som ga forlagsredaktør Arnstad stemmer fikk telefonutgiftene dekket av Aller Media.

Nok en «stemme-sak» rulles opp i forbindelse med Skal vi danse-sirkuset.

VG skriver mandag at Ellen Arnstad fikk betydelig drahjelp fra kollegaer i Aller Media da hun deltok i dansekonkurransen i 2009.

Sjefen tok regningen

Det var toppsjef i Aller, Roger Hansen, som oppfordret de ansatte til å stemme frem Ellen Arnstad i «Skal vi danse» med sine bedriftsmobiler.

Ifølge VG må de ansatte i Aller Media som regel betale for slike underholdningstjenester selv, men i dette tilfellet ble det gjort unntak.

– Vi trenger ikke «doping»

Ellen Arnstad, som i dag ble utnevnt til ny sjefredaktør i Se og Hør, uttalte lørdag til VG at hun er motstander av at «Skal vi danse»-deltakere stemmer på seg selv.

- Jeg liker fair play, og hvis alle deltagerne i «Skal vi danse» kjøper seg stemmer, så ødelegges hele konseptet. Vi trenger ikke «doping» her også, sa Arnstad.

Les også Ellen Arnstad: – Jeg holdt på å få hele spruten på kjolen

– Helt uskyldig

Rundt 400 ansatte i Aller Media fikk oppfordringen om å stemme Arnstad videre i konkurransen. Det er ikke kjent hvor mange som faktisk gjorde det.

- Det var en helt uskyldig oppfordring på intranettet. Og det er vel helt vanlig blant deltagere i «Skal vi danse» at både kollegaer, venner, familie og bekjente blir oppfordret til å heie, sier Arnstad til VG.

– For øvrig røk jeg tidlig ut av konkurransen, til tross for at jeg hadde jevnt over høye karakterer og gode tilbakemeldinger fra dommerne, så det var ikke mine kollegaer eller mine venners stemmer som reddet meg, fortsetter hun.

Visste ikke om «stuntet»

Ifølge Roger Hansen skal ikke Arnstad ha visst noe om den kollegiale stemmegivningen.

- Hun var ikke kjent med «stuntet». Det var ment som et morsomt, uskyldig og oppmuntrende heiarop på vegne av en ansatt, sier Hansen.