JPK908
JPK908

Jakten-Odd Arild: – Veldig vanskelig å sende Kathrine hjem

Se bonden og frieren snakke ut om avgjørelsen.

Kathrine Fladvad (55) var den første som måtte forlate Beisland-gården til «Jakten på kjærligheten»-bonde Odd Arild Svaland (56).

– Å ta valget med å sende Kathrine hjem var egentlig veldig vanskelig, forteller 56-åringen til tv2.no.

– Det blir veldig følelsesladd når du har fire så flotte jenter og må begynne å velge dem ut. Så det var ikke enkelt å sende henne hjem i dag, det må jeg bare si, fortsetter han.

Se Odd Arild snakke om valget i videoen ovenfor!

Se også: Jakten-Carina: – Jeg var vel ikke den rette for Anders

– Kanskje han sendte meg hjem fordi jeg er fra storbyen

Like etter at valget er tatt, snakker Kathrine ut foran tv2.nos kameraer.

oddakat_230
oddakat_230
– Akkurat nå har jeg det veldig bra. For en halvtime siden, rett etter valget, så hadde jeg «harehjerte». Ikke fordi jeg var veldig overrasket, men fordi det var en merkelig setting. Alle skal hjem en gang, bortsett fra en. Nå var det min tur. Jeg har det bra og det er ikke tull, sier hun i videoen du kan se nederst i artikkelen.

55-åringen fra Bærum tror at en av grunnene til at hun ble sendt hjem fra kjærlighetsjakten var at hun ikke hadde nok følelser for bonden.

– Det er flere tanker jeg har gjort meg, selv om det er litt nytt ennå. Jeg hadde vel ikke den helt store entusiasmen han kanskje hadde forventet. Jeg ga mye av meg selv, men jeg fant liksom ikke den gode følelsen for ham, som man skal ha. Det er et stort løft å ta med seg pikkpakket sitt og reise til Beisland, og jeg fant dessverre ikke den knappen. Men det har vært en utrolig flott reise.

Hun tror også personlighet og bosted kan ha hatt noe å si.

– Jeg ble ikke valgt fordi jeg ikke var typen hans. Jeg var kanskje litt for livlig. Han ble ikke kjent med meg på den måten man bør. Man må ha litt tid. Og så skjønte han at jeg ikke kom til å flytte, kanskje det var fordi jeg er fra storbyen. Det kan ha vært litt gammeldagse holdninger på det, spekulerer hun.

Les også: Jakten-Leena: – Jeg tok veldig feil av Anders

Små nyanser for Odd Arild

Ifølge Odd Arild var det ikke verken storby eller personlighet som gjorde at Kathrine måtte hjem i kveldens program.

Anne Margitt i Jakten på kjærligheten (Foto: Rolf-Ørjan Høgset/TV 2)
Anne Margitt i Jakten på kjærligheten (Foto: Rolf-Ørjan Høgset/TV 2)
– Man kan ikke si at det egentlig er noen riktige grunner for å sende Kathrine hjem. Det står så likt mellom de jentene at det bare er små nyanser om å gjøre. Det er kanskje ting i følelseslivet som sier at den ene er mer å foretrekke. Med Kathrine var det kanskje litt interessekonflikter mellom oss og litt småting i følelseslivet som ikke stemte. Ellers er det bare magefølelsen som gjør at den ene blir valgt ut til å avslutte besøket her.

Nå sitter han igjen på gården med tre friere, nemlig Anne Kathrine Sundem, Anne Margith Tybring Hansen og Gerda Sivertsen. Han innrømmer at det er en av kvinnene som har fått litt ekstra nærhet, i alle fall av den kroppslige sorten.

– Anne Margith er den absolutt beste til å kile inn en klem eller en god omfavnelse når ingen er der. Hun er kanskje den som er best på å flørte med meg. Det er koselig og jeg setter pris på det, innrømmer han.

Se også: Odd Arild: – Det er noen friere jeg skal sjekke ut litt ekstra

Lover å følge med videre

For Kathrine er den umiddelbare planen å slappe av når hun har kommet seg hjem.

– Det blir veldig bra, jeg gleder meg. Planen var å sette av hele uka, så nå har jeg noen bonusdager på jobb. Kanskje jeg skal ta en dag hjemme i morgen, forteller hun.

Selv om «Jakten på kjærligheten» er over for hennes del, gir hun ikke opp livet på gården helt.

– Jeg ser frem til å høre hvordan det gikk til slutt. Så jeg skal følge med i serien. Jeg drar herfra med løftet hode og en stor porsjon selvtillit. Og ikke minst en fantastisk reise og opplevelse som jeg har vært med på! Jeg tror faktisk at jeg hadde gjort det igjen. Takk for meg, avslutter 55-åringen.

Se også: Her prøver frierne å sette Odd Arild ut av spill

Se Kathrine snakke ut etter hjemsendelsen her:

664161


Se valget om igjen:

664950